Regisztráció Elfelejtett jelszó

De30 (GDAXI)

dax

#1342550 sztrovy Előzmény: #1342445

Így legyen. Már azt hittem elindult, de 13.660-nál elindult egy hullám felfelé. Ahogy nézem azt még elvihetik 13.830 - 13.860 közé. De felőlem mehetne már tovább le…

dax

#1340360 KB58 Előzmény: #1340309

Szia Lenthor!

Reggel orvosi vizsgálatra kellett mennem, utána pedig útban voltam be a céghez. Ma és holnap bent leszek, nem Home Office-ban, egyeztetésem kezdődik perceken belül is, így nem igazán tudok majd a tőzsdével foglalkozni.

Köszönöm a beírásaid, ha tudom, megpróbálom követni őket és valamit kereskedni, ha sikerül.

dax

#1340309 Lenthor Előzmény: #1340230

KB58!

Neked írom!

Tegnap írtad, hogy lemaradtál a short nyitásról. Erre írtam, hogy még most sem késő, különösen, ha engednek egy kis felfelé korrekciót.

Nos reggel adták az ajándék lehetőséget, mert felmentek 13.800 környékére. Írtam is akkor, hogy nyitottam a shortot. Ezután leesett 13.565-re.

Szép nyeremény! Biztos, hogy kihagytad. Pedig a 3. hullámban ajándék egy felfelé korrekció.

Most megint felmentünk 13.800 fölé. Megint nyitottam shortot, Lefelé kell mennünk, mert semmi értelme nem lenne, ha csak eddig esünk!

dax

#1340195 Macskaegér Előzmény: #1339912

Sziasztok, szép napot!

Grat Lenthor, nagyon jól belőtted és lekereskedted a szinteket! Köszönöm a remek chartokat!

dax

#1340051 Lenthor Előzmény: #1339966

Tickre megcsinálta az 1. hullám 100%-os fiboját. Ezért írtam be, hogy rövidtávon az első cél ár. Itt kell egy kis korrekció - pihenő!

https://invst.ly/x-y7j

Ahogy zártam a shortokat lent, közben nyitottam a longokat is. Mivel sok volt a short és nem győztem zárni, közben a már pluszban lévő longokat is véletlenül zártam. Nem baj! Nyithatom hamarosan vissza a bezárt shortokat.

A fenti shortok maradtak, csak a 13.800 környékén nyitottakat zártam.

dax

#1339192 Lenthor Előzmény: #1336992

Sziasztok, jó reggelt!

Akkor gondolhatjátok, hogy nekem mennyit kell várnom a chartra, amikor beteszem az elképzeléseket és még utána a képeket.

"Kisherceg" ha jól emlékszem próbálta kitiltásukat elérni, de csak akkor lehetne, ha a honlap komoly fizetős lenne. Így ők is rakhatnak be bármi baromságot.

Mai napra:

Ha engedik, akkor van rá mód, hogy 13.838 környékére felvigyék. De, bármikor beszakadhat és folytathatjuk az esést.

https://invst.ly/x-w34

Mindenesetre még ekkora korrekcióra sem számítottam, mivel a 3. hullám közepén lehetünk.

dax

#1336992 KB58 Előzmény: #1336145

A köcsögök miatt néhány napja írtam a Kapcsolat alatti bullnbear18 kukac gmail.hu e-mail címre, hogy többek között a lassulás miatt (meg a témájuk miatt is) szüntessék meg a hozzáférésüket, tiltsák ki őket, de semmi reakció.

dax

#1336871 sztrovy Előzmény: #1336072

Szia,
Én is vagyok. Sajnos nagyon lassan tölt az oldal, kezd használhatatlan lenni, pedig csak le kéne tiltani a koreai felöl jövő IP subnetet a tűzfalon.... De így percekig tart minden oldal betöltés. Ma több postot is akartam írni, de csak egy sikerült...
Be is tettem korábban, a lefelé hullám megindulását, azt sikerült elcsípnem. Lentebb is ment, ott 13720 körül számítottam egy megtorpanásra (nagyobbra mint amit csinált)
https://www.tradingview.com/x/vyRpsppQ/
De ott elengedtem a pakkot most. Úgy néz ki letörte a fej vállat is amit vizionáltam, irány 11.800 - 10.990 felé. Persze addig rögös az út. Szerintem is abba az irányba tart.