Regisztráció Elfelejtett jelszó

Motorosok

Re: nincs cím

#138158 Waszeitung Előzmény: #138151

Nem került rá sor,de amit átéltem az anyósülésben az meggyőzött arról hogy elég lett volna egyszer rosszul rosszul lépni a gázra és benne lettünk volna a hírekben,150felett is kipörgött a kerék :D

#138136 Waszeitung Előzmény: #138080

Nem szeretem az amcsi járműveket,de nyáron vittek egy karikát Corvette Z06 al,500Le feletti teljesítménnyel,elég brutális volt a gyorsulás,mintha szívlapáttal mellkason csaptak volna úgy vágott bele az ülésbe,azóta a Corvette kivételnek számít :D

#138080 KawaBazsy Előzmény: #138069

Na de volt nekem amcsi autóm is (Jeep Wrangler), s annak nem volt semmi baja. Előttem haverom használta évekig, akkor sem..

#138069 GáborGábor Előzmény: #138038

Százas szög. Minőségileg is ...

:(

Bocs a kritikáért. Ez az én véleményem az összes amcsi motorról ...

Szétrántottam a 7végén …

#138038 KawaBazsy

Szétrántottam a 7végén a Buellt, egy puckos, szabvány csapágy van a hátsó kerékben (ill 2), az ment szét. Mit különböző fórumokon olvastam, ez a hiba nem csak nálam jelentkezett.. Már csak arra kell megoldás, h a rossz csapágy maradékát kivakarjam a kerékből.

#135664 kerikoma Előzmény: #135439

Kezdésnek egy ilyen motor egyenlő a korházi kezeléssel az biztos:) Nehéz kordában tartani, de ha megszokja az ember azt a gyenge 50 LE-t, nagyon élvezetes tud lenni. Persze szigorúan szerkóba :-))

#135439 Kriszti@n Előzmény: #135392

az első motorom(a legelső) egy rm 250 volt.jogsi is minimális tudás nélkül! szó szerint úgy vettem meg,hogy nem tudtam hogy kell váltani, és melyik a fék,melyik a gáz:-) szép emlékek,és az orvosi kartonom is rendesen bővült :-)

#135429 KawaBazsy Előzmény: #135417

Igen, pl a Honda XX-em tényleg unalmas volt, olyan, mint egy Toyota, mindenhova elvisz, de semmi érzelem. No de a paci másik oldala se tetszene..

#135417 Ricsi Előzmény: #135325

Van egy ismerősöm, bmw szalonban dolgozik, miatta lett bmw-m. A múltkor megjelent egy harley-val. Csak néztem nagyokat.

Azt mondta, megunta, hogy a moci MINDIG tökéletes, és egy kis kalandra vágyott, de nem gondolta volna, hogy ennyire kalandos lesz a dolog. Minden esik le, minden esik szét.

A kipuffogó csak a blokkhoz van rögzítve, leesett. A gyújtáskulcs beesett a vázba, alig bírta visszaszerezni. Fékek nincsenek rajta, csörög, zörög, kattog.

Miért hazudna, az övé:))

#135368 Waszeitung Előzmény: #135356

Tudom :D

Öcsémnek CR125 van amit néha meglovaglok,bár most éppen generál alatt van,de a crossok üzemórásak mind!

#135356 kerikoma Előzmény: #133869

Pedig nagyon jó a 2T cross. Légszűrőre figyelni, olaj, víz, benzin legyen és gyia:-) Nincs üzemóra és egy 250-es már elég bika ahoz, hogy élvezkedjen az ember:-)

Szívtam egyet 7végén a …

#135325 KawaBazsy

Szívtam egyet 7végén a Buell-el. Le akartunk gurulni a déli tengerpartra, megnéztük volna a Seven Sisters-t Eastbourne-nél. A motor London külterületén elkezdett éktelenül csattogni. Kiderült, szétesett a hátsó kerékcsapágy. A motor mikrobuszban lett hazaszállítva. Most szerszám után kajtatok, de mivel inch-es, ezért lehet, h nem lesz szerencsém. Lehet, h nem lesz öregkoromra Harley-m..?

#133872 KawaBazsy Előzmény: #133869

Nem mondtam, h 200 kiló alatt érdekel. :-) Na jó, legyen max 220, annyi a Buell is, az még kezelhető.

#133869 Waszeitung Előzmény: #133843

Főleg ha kizavarnak vele földútra :D

Azt sajnálom hogy ráállnak egy-egy verzióra a nagy gyártók,pl:gyorsasági,chopper és abból évente dobnak ki új verziót,de egyes szegmenseket nagyon elhagyagolnak:supermoto,2 mázsa alatti épkézláb enduro....

2T crossok pedig kihaltak mint a dinók,pedig gondolom megoldható a kevésbé környezetszennyezés,de alig kell hozzá alkatrész a 4T hez képest,így nem tudnak hozzá annyit eladni hozzájuk,így ők is a fránya profitvadászat áldozatai lettek :(