Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dühi

Re: nincs cím

#135858 Capablanka Előzmény: #135848

elég a fözetés előtt most beletenned...jobban kihozza a zamatot!

dehogy...nagyon szimpatikus az oldal, olvaslak is benneteket...de nem kereskedem otp-vel

a gyógyszeres oldal meg nem nagyon pörög

meg ez az egy hónapja tartó tilitoli nekem nem hozott semmit...kis papírokba nem merek általában...a nagyok meg nagyon hullámzanak...

rábát próbáltam most, hátha kifogok valami közepes papír rallyt, de most az is beker alatt van...)

#135848 Pityke35 Előzmény: #135843

Basszus már leforrt! Előbb is szolhattál volna!

Apropó...eltüntél innen nagyon! Nem vagyunk szimpatikusak vagy mi? :))

#135843 Capablanka Előzmény: #133747

a citromsavat ne felejtsd ki...a körtének alig van savtartalma...a víz is hígítja...6 kg cukor jobb lenne...

szia!...)

#133747 Pityke35 Előzmény: #133740

Én is gyűjtöm! 120l-es hordó, csak körte a 3/4-éig szeletelve+ 15l víz + 4 kg cukor.

Nem lesz sok belőle, de nagyon fincsi!

Ha má dühi.....ESSÉ TE BÜDÖS K..VA OTÍLIA!

(még kimoderálnak! :)))

#133732 banyaiz Előzmény: #133728

:) helyes helyes, remélem az lesz ami OPEC után volt, nyomjátok lefelé, nekem most mennem kell, betettem egy stoppot azért, mert ez mindenre képes. :D

Jó hétvégét nektek!

#133730 banyaiz Előzmény: #133727

65,0x-67,8x volt longom. nem mertem szerdán adat szerencsejátékot megvárni én marha, a curvák persze széttépték. Most 69.9x-ről short, díjaznám újra a 65-öt. Kellene hozzá beboruljon a hangulat tőzsdéken, meg a k.....tt dollárt végre erősítenék.

#133728 Bakiba Előzmény: #133719

Jöttem segíteni 70-ről, olajosan:))

Banyaiz nem álom, hanem a gyors jövöt látod:))

#133727 rbbj11 Előzmény: #133725

én megtartottam a shortjaim, sőt növeltem, de ugy izzadok, mint már régen nem....k. anyjukat, miért kell mindig nehézzé tenni!!!!!!!!!!!!

#133725 rbbj11 Előzmény: #133719

hát ez az olaj igen, k.-nagy kibaszásnak tűnik, jól kitömtek ugy tűnik most is mindenkit, stabilan esik. De hogy mit csinál 10 perc mulva, f. se tudja.

#133719 banyaiz Előzmény: #133714

de olaj végre esik.

70-65 kör most visszafelé? Vagy ébren vagyok ne álmodjak? :D

ha már dühiben vagyunk, a tököm tele van azzal, hogy minden mini esést megvesznek és nem hagyják tisztességeset esni részvénypiacot.

#133714 rbbj11 Előzmény: #133705

pedig teljesen egyetértek!!!!! A k. usd machinációval tépték meg az összes piacot!!! Azzal vadászták ki az összes short stoppot, mind a nyersanyag, mind a rv-piacokon. Mert a k. euro támaszhoz ért. Ki a f.-t érdekli ez itthon: sajnos minden nagyot. ráadásul a HUF amit művelt, mert Mo. a legkirályabb hely a világon, hát elmennek a p.-ba

#133418 Scipio Előzmény: #133383

Akkor nem csak nálam van ez a hiba, én sem tudtam soha megnézni a proban a számlaadataimat, csak a sima netbrokiban, nekem még elérni sem sikerült ma őket, már másfél napja nem tudok belépni...

#133387 Atesz11 Előzmény: #133380

Így van!Azt mondták túl van terhelve!Mitől?Alig van kereskedés!Elég gyenge rendszert használnak,sokadik probléma náluk!

Kimegyek körtét szedni,eh!

#133383 BudFox Előzmény: #133193

nemtudom...nálam simán megy a portfolio online..az is az Erste rendszerét használja..

de az tényleg gáz hogy csak a vacak explorer alatt megy..én Mozillát használok.

otthon olyan szar az explorer -em, hogy a számla adatokat nem tudja normálisan kiírni..össze-vissza vannak benne a betűk.