Kösz mindenkinek az adatot....olyan gyorsan esett minden h nálam minden leállt, (stooq. daxchart...stb)
Kösz mindenkinek az adatot....olyan gyorsan esett minden h nálam minden leállt, (stooq. daxchart...stb)
12:30 United States
Nonfarm Payrolls (Aug)
-263K -188K -201K
--------------------------------------------------------------------------------
Average Hourly Earnings (MoM) (Sep)
0.1% 0.2% 0.4%
--------------------------------------------------------------------------------
Average Hourly Earnings (YoY) (Sep)
2.5% 2.6% 2.6%
Average Weekly Hours (Sep)
33.0 33.1 33.1
Unemployment Rate (Sep)
9.7% 9.8% 9.7%
érdekes..pont azt a legfontosabb adatot nem tudja mutatni :FD
Nemtom, forex server hiba miatt nem megy nálam....esésből ítélve rossz!
Ejha szépen beborultunk,de jó hogy megmaradt az összes pozim :D
mindjárt jönnek a friss adatok..de szerintem ezek is rosszak lesznek...németek mennek lefele..usa is.
kézzel szoktam zárni...mikor eldöntöm hogy elég ebből :-)
áhh..dögunalom van most...inkább beálltam a Kartonpack -ba 20.000 -re..az is izgalmasabb :DD
Krumenakerrel fogadtam..de veszítettem, igy veszek egy Kartonpackot. :D
Wig20? -3% Sorra kerülünk mi is az eladásban...magyar gazdaság ezé nem top! :)
Igazából normális dolog lenne a visszateszt usákoknál,de tegnap sem vették meg a végét,és a mai futik is haloványak,a mi kis piacunk viszont nem akar nagyon lefelé mozogni,így kétségek közt vagyok hogy mi lenne az eredményes,short zár és visszatesztre vár vagy short növel és lefelére vár...más megoldás most nem jut eszembe :D
Annyi visszateszt kell, viszont ott majd meglatjuk, adjak e. Gyakorlatilag azzal validalna a letorest.
igen...utolsó 1 órában lesz a fő esemény..
Én nem zárom a shorjaimat..csak nullában..ha addig feljön.
Itt tökölünk egész nap,amcsi nyitás előtt lehet vmi vagy ha futuresek szórakoznak...megint casinót kellett játszani tegnap,zárás előtt megtenni a téteket :(