Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dühi

Re: nincs cím

#133380 lackok Előzmény: #133377

És mi van ha épp egy nagyobb bukást akar megelőzni az ember de nem sikerül emiatt? Akkor joggal szidhatnám a családfát Gézáig is nem?

Rohadjon meg az Erste a …

#133377 Atesz11

Rohadjon meg az Erste a kereskedési platformjával együtt!

Reggel óta nem tudok belépni!

Nemrég felhívtam őket,erre benyögik,hogy kb fél óra és jól lesz!

Hányszor fél óra múlva vazze!?

#133243 Josef Előzmény: #133199

Ja és ki nyerte a Margithid felújítását?? A Srabag.

A Megyeri hidat meg még ki se fizette az alvállalkozóknak... ( vicc...)

A Srabag simán mojjon le....

#133199 hosszhuszár Előzmény: #133174

A margit híd, úgy lesz 40-42milliárd mint a huzat.

Egyre inkább úgy néz ki, hogy azt csinálnak, amit akarnak, de egyre pofátlanabbul.....

#133193 Josef Előzmény: #133186

Eddig nekem jó volt, de tegnap óta nekem is rossz a netbrokim.. nem tudok belépni csak n+1 dikre.....

És egyébként is a varjú toporzékoljon a fejfáján annak aki a netbroki prot írta, hogy nem megy csak az alatt a sz.... explorer alatt...

Felhivtam őket, miért nem megy mozilla alatt??? A válasz: mert igy van megirva a program...

Gratulálok és ha linuxot használok ? Kérdem..

Hát akkor nem tud tőzsdézni.....

Diszkrimináció.....

Ha meg már itt vagyok a …

#133186 Scipio

Ha meg már itt vagyok a dühiben, ebbe a rohadt netbrókerbe a második napja nem tudok belépni, tegnap azt mondák, hogy egyes ügyfeleknek nem működik, de ma reggelre már jó lesz, hát nem...

Ha nem adtam volna el mindent szerdán már megütött volna a guta, de így is tartathatatlan a helyzet, ráadásul még elérni sem tudom őket, hétfőn meglesz a t+3 nap, ha így folytatják megy a pénzem az eddig kihasználatlan kbc számlámra és velük meg végeztem...

#133174 Scipio Előzmény: #133136

Láttam, nem is tudom melyik volt bicskanyitogatóbb: Oszkó pofátlansága, Demszky és a szoci képviselők hozzáállása a Margit híd árához... Na az ilyenek emelik a vérnyomást, ha legalább azt hihetném, hogy majd a másik oldal nem tesz hasonlókat...

#133038 Amatoregy Előzmény: #133025

Hiába no. Majd a fehér asztal mellett megbeszélik. Csak nehogy csak a fehér asztal maradjon meg....

#133025 Bakiba Előzmény: #132993

Hozzá a hír:

"Iran must allow "unfettered access" to a once-secret nuclear site within two weeks, President Barack Obama said on Thursday, following the conclusion of talks between Iran and six countries including the U.S. Obama called talks with Iran in Geneva a "constructive beginning" but said they must be followed with "constructive action" by Iran to show that its nuclear program is for civilian and not military purposes. Obama said the U.S. will not negotiate with Iran "indefinitely"

MarketWatch

#132993 Bakiba Előzmény: #132989

Iráni atom spekát sandítok, ha igaz, olyan gyors lesz a vissza mint az OPEC döntésnél szept. elején:))

#132971 banyaiz Előzmény: #132968

miután lezártam longom akkor kezdett igazán emelkedni tegnap, hogy szakadna meg. De ma mire izmozik nem tudom