Nem baj!
Majd ez a szerkezet megold minden problémát:
Nem baj!
Majd ez a szerkezet megold minden problémát:
Franciák is nekimentek... pont a választás előtt :)
Nem tudom mi az igazság, de hogy ez az ember állította talpra a nissant, meg a renaultot oszt hálául kicsinálják... amióta japán nekiment, azóta a nissan hanyatlik, egyre jobban zsugorodik.. megérte?
Csak racionálisan gondolkodom :)
Figy, olyan, ebben a qrva világban nem lesz még egyszer, hogy bemész a bankba és bankjegyért cserébe adnak aranyat. Sem kínába, sem oroszországban, sem indiában. Itt európában soha nem is volt ilyen ígérvény, nem is lesz, ez amerikában volt. Továbbá, ha megvizsgálod a történelmet, az arany standard vezetett 2vh-hoz, csak ezt nem tanítják a történelem órán.
téged Surányi tanított h ennyire arany ellenes lettél ?
nem lesz arany standard, akkor nem nagyon tudják elinflálni a zsét... digitális pénzrendszer fele megyünk, kínába már meg is valósult, ha a rendszer ellen beszélsz, akkor lekapcsolnak oszt még egy buszjegyet sem tudsz venni...
ha szabad életet akarsz, akkor kp mellett kell kardoskodni s nem az aranystandard mellett, amiről a legtöbb ember azt sem tudja mi a fenéről szól az...
Nagyon érdekes okfejtés, így vagy úgy meg kell teremteni valami féle önellátást.. Ki lehet röhögni, de ha jön még 2 hullám kovid vagy valami más faszság vírus, vagy ha évekig eltart még a zoroszukrán háború vagy akár a kettő együtt, óhatatlanul szükség lehet rá valamilyen, fajtára legalább részlegesen.
És visszatérve Drábik gondolatára h a dollár haldoklik, jól mutatja a kihívást h a zoroszok kína és india éppen visszatérnek valamilyen fajta arany standardra egy közös klíring rendszeren keresztül a swiftet teljesen hátrahagyva., Ők tehetik, kb az us-t kivéve ők csücsülnek a legnagyobb aranykészleteken. A németeknek is viszonylag sok van de azt az amcsik szivességből tárolják, ha-ha-ha soha napján nem kapják majd vissza, de a német mérlegekben azért jól mutat majd.Hát ennyike
Egy vasműhöz nincs szükség ilyen katakombákra, tehát nyilván van ott valami nagyon védeni való. Kincsek, fegyverek titkos laborok, különleges alakulatok...
Én azt gondolom túszul tartanak 800-1000fő civilt, a hírekben is hallani csak más aspektusból. Azért tartják túszul mert így kizárható egy vegyianyagos támadás, gondolom van nekik lent mérgesgáz és ha putyinék lenyomnának valami csípőset akkkor már reppenne is a hír, putyin háborús bűnös halomra öli a civileket. Oroszoknak usának is vannak kimondottan atombunkerekhez fejlesztett bombái és olyan gáz is amit a színházban használtak anno. De sima vízzel is el lehet árasztani.
De orosznak is az az érdeke lássa mi van lent. Gondolom felrobbantanak elégetnek amit lehet de mindent nem lehet.
A mostani várakozás egyes források szerint valami titkos megállapodás is lehet amiben benne van a vatikán is, ezt erősíti orbán is találkozott a pápával. :)
Ha tényleg van lent 1000civil akkor működhet a kiéheztetés mégha nagy készletek is vannak lent ennyi embert nem egyszerű bent tartani ha éhes fázik és fél.
Derékfájdalmai vannak, azért ül így.
A stressz a trapézizomra megy és a derékra csapódik le.
Nem használ mobil telefont?
Derék!
amikor a képeket láttam, én is valami ilyesmire gondoltam, hogy valami nincs rendben... a testbeszéde nem feltétlenül erőt sugall, hanem valami egyebet, hogy mi, azt csak találgatni lehet... ha megnézzük a megbeszéléseit, nem így szokott ülni, mint ami az elmúlt napokban körbejárta a sajtót... lehet elterelés?
A mai sajtóban túl sok a véletlen, hogy véletlennek lehessen tekinteni.. a bloomberg cikk, majd a választások előtt a telex cikk, amit már februárban megírtak, majd ez a tajvani... érdekesen működik a mai sajtó... már ma kitalálják, hogy mi lesz a sztori egy két hónap múlva...
Remélem nem mátrix, csupán arról van szó, hogy modulokban gondolkodnak és előre megírnak fiktív híreket is, hogy szükség esetén ne nulláról kelljen kezdeni.
Ha mégis mátrix, akkor nemsokára megtörténik.
Remélem nem.
jha rémlik valami :)
...
megbotlott a svéd bírónő.. legalább csinálta volna nagyba..
Tényleg mintha matrixban lennénk...
https://www.portfolio.hu/global/20220422/tevesen-t...
Emlékeztek arra, amikor véletlenül kijött a cikk a Bloombergen januárban (vagy február elején), hogy Oroszország megtámadta Ukrajnát?
Na sikerült egy 15 percnél is rövidebb Drábik előadást találni, így már minden érthető
amikor olvastam ezt a hírt, a kiéheztetésre gondoltam. Putyin nem akar több áldozatot, a gyár körül van zárva, vagy megadják magukat, vagy ha kiakarnak törni, akkor megszórják őket... a kommunikációján már látszódik, hogy taktikát váltott, már nem annyira támadó..
valahogy így néz ki a gyár területe
elég demagóg duma egy tőzsdei spekulánstól aki nem kevés könyvet írt a tőkéről és egy szó nem esett benne a szép jövőről amit a gyerekeinknek kell őrizni és szebben átadni.
De úgy látom mint az átlagmagyar mindenhez is ért.
Elsőre az jött le, várt egy változást amiben volt egy igérvénye és most kicsit durci.
"Nem az a fő kérdés, hogy mennyibe kerül egy kilowattóra áram, hanem az, hogy milyen világban élnek majd a gyermekeink"