Akár ez is lehetséges (?)
(elég béna lett a rajz :) )
Remélem, hogy a 2090-el megelégedett...
Ha dupla alj lesz, akkor szvsz 2000-ig még lemehet.
nagyon picivel higitottam a 2400-as pakkom, lehet butaság volt.. majd meglátjuk...
én kaptam 2090 ért.....
Oké értem :)
Azért a vételi oldalon is beálltak szépen, de a csúnya 7k ott figyel. Látszik, hogy valaki dugót akar betenni...
félreértés ne essen, az nem az "én változatom". Én is benne vagyok, nem akarok egy újabb nullázást, mint lehmannal. Benne voltam 13xx-nál is... Csak zt mondom, nagy az esélye, és mesze nem szabad kizárni, számolni kell vele. A kp-jük és minden másuk majd csak a kötvényeseknek lesz elég, ilyen helyzetekben a részvényesek mindig kisemmizettek.
Persze ez is lehet...
Viszont van még 18milliárd Ft kp-jük, amivel ki tudják húzni legalább fél évig, ha a cél a cég megmentése. (és ingatlanokat is tudnak értékesíteni)
Viszont ha látják, hogy sehogy sem akar összejönni, akkor lehet, hogy hamar jön a Te változatod.
nem hinném, hogy így müködik egy nagy cég élete :O
Egy cég sosem akarja a csödöt...a kérdés, hogy meg tudja-e akadályozni a megsimmisülést. èn benne voltam a lehmanban, mikor hasonló mélyen volt a csúcstól, mint ez....Készülj fel rá, hogy bármelyik percben jöhet egy felfüggesztés, ami után nem vagy 100 ft-on kereskedhetsz a papirral. Elöfordulhat.
Haldoklik, de talán már túléli ezt az időszakot... ha akarták volna, már csődben lenne.
puh, vannak itt optimisták....azért nem árt tudni, ez a cég haldoklik....talán jobban is, mint a phyla
Jócskán csálén áll az a fej-váll :-)
megvárom 1500-at belépőnek, ha megcsinálja a fordítást rendesen akkor lehet veszek én is, addig nem csak figyelőlista :-)
Köszi szépen a rajzokat, termelsz rendesen :)
Most talán bizonytalanság van, de hosszabb távon ezek a rések szvsz be lesznek töltve!
Ma adtam-vettem én is egy kicsit, a két nap kihagyás után :D, de amúgy tartom a részvényeimet.
16.000nél nem mindegy lesz, hogy 2000nél, vagy 2400nál vette valaki? :D :D :D
Most távolabbról nézegetem,sok hasonlóság van az Otp-vel...
Itt is sávokba rendezett rések vannak,van egy szigetünk is 4500 fölött,valamint itt is körvonalazódik egy ferde nyakvonalú fordított fej-váll......
http://kepfeltoltes.hu/view/090928/ORC_NAPI_Sziget_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Kint visszamászott 8.02 euróra, habár lehet csak kérészéletű lesz :)
Ezzel a réssel azt hittem,hogy milyen vagány csávó vagyok,aztán rájöttem,hogy van egy kazalnyi rés..::)))
http://kepfeltoltes.hu/view/090928/ORC_NAPI_R_sek_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Aki 3-as csoportba akarja tenni,tegye bátran......
Támasznak ??? ::)) 31500-on vettem 3 db-ot,majd 28000-on eladtam.....most van csak kevéske..::)))
:))) lesz még lejjebb is:))) ide vártad támasznak, ugye?