Regisztráció Elfelejtett jelszó

Genesis_Energy

Re: Itt vagyok

#13072 JP Előzmény: #13067

Dehogy nem ide tartozik. Nagyon is. Végre valaki, aki személyesen is volt Genesis közgyűlésen. Én sajnos nem szerezhettem benyomásokat ezekről az alkalmakról, ugyanis se nem voltam Genesis részvényes ( 2x 1-1 hét kivételével), de lakóhelyem is túlságosan távol van az esemény szinhelyétől... a 3-dik indokot inkább nem emliteném most. Bizonyára van a puttonyodban pár elem amit a közgyűlési jegyzőkönyvben sem nem emlitenek, sem nem emlithetőek. Ezek sokkal érdekesebb részletek lehetnek mint az előre közé tett napirendi pontok elfogadásáról szóló k9zlemények, ez minden kétséget kizáróan igy kell lennie.

Nekem meg itt kell nyiltnak lennem, mert engem figyelnek...én nem titkolózhatok! Ez paradox , de igy van :-)

Re: Itt vagyok

#13068 JP Előzmény: #13066

Sajnos értem mostmár.... mert különben lett volna néhány " még valami". De igy , hogy mindent érthetően leirtál... kifogyóztam a kérdésekből is :-)

De igérem: készséges felajánlásodért cserébe, ha lesz "még valami", akkor jelentkezni fogok! :-)

u.i. Rosszul áll a klaviaturád hosszú "ő"-ből. A hamus széle már odáig terjed ? :-)

Re: Itt vagyok

#13067 Moiser Előzmény: #13050

És a 14 év nem Amerika volt kizárólag...

Nyugodtan grillezzél még a személyes dolgaimról, de legalább ne a topicban, kétlem, hogy bárkit különösebben érdekelne (pláne hogy sokan hallották már) és nem hiszem hogy a témához tartozna :P

Re: Itt vagyok

#13066 Moiser Előzmény: #13050

Még mindig nem érted :)

Nem 4 hete vagyok itthon,hanem néha bonyolultak az alvási szokásaim tekintve, hogy az ismeretségi köröm nagyobb része (mondjuk úgy 99%) továbbra is más időzónában tartózkodik mint jómagam (magyarul: éjjel chatelek skypolok etc, mikor hazaértek melóból etc).

2 éve vagyok amúgy itt és 3 közgyűlésen voltam, mielőtt még ebből is kötözködés lesz ..

Még vmi? :P

Re: Itt vagyok

#13050 JP Előzmény: #13028

És te hogy lehettél közgyűlésen, ha 4 hete sincs, hogy 14 évi amerikai tartózkodás utánk ezdtél neki a közép-európai időzónába beleszokni ? :-)

(... ha nem túl indiszkrét a kérdés :-) ... )

Tiszta mátrix feelingem van :-)

Re: Itt vagyok

#12998 JP Előzmény: #12976

No, a lényeg az, hogy nem volt miről komunikálnia, ezért meg sem jelent a fórumon :-)

A kapát se igen vette a kezébe, igaz, egy hölgynek, inkább a fakanál az ajánlatosabb. :-)

Pedig becs szó, úgy szeretném , ha valóban létezne a BÉT-en egy valódi napelemes papper.... mert bár volt nekem ebből a papperből másfél éve, amig a phylaxiát ki repóztam egy időre, és bár sokat nem hozott a konyhára, jó 1o-12% max, de nem volt több számomra mint egy árfolyam spekulációra hajtó instrumentum, ami tette a dolgát... beárazta a spekulációs célárfolyamot. De hogy mi köze volt a napelemgyártáshoz, hát nem tudom. Azóta eltelt másfél év....lassan az árfolyamával elégedett volnék, de a kérdés föl-föl vetődik bennem, hogy a genesis nevü instrumentum, marad csak továbbra is egy újabb célárfolyamra gerjesztő spekulációs instrumentum, vagy végre egy valódi napelem gyár részvényeivel spekulálhatunk-e ? Igazából, bármelyik tipusra lehet specializálódni, csakhát ahhoz kellene valami kiinduló pont is, hogy akkor what next ?! Én ezt igy gondolom. De nem akar senki se kézbe venni egy kapát....és még mondják , hogy rossz világ van ! :-)

Re: Itt vagyok

#12959 Gudakes Előzmény: #12954

Ne hidd el ám!

Egyesek szerint Moiser a Prazsák! :D

Tőlem lehet, Prazsákkal még nem találkoztam, akár ő is lehet, de ha az, nagyon ügyesen csinálja! :DDDDD

Re: Itt vagyok

#12957 Moiser Előzmény: #12954

Eddig még sehova se irt, csak a PF-n vélik látni egyesek különböző nevek alatt, lelki szemeik előtt :)

Re: Itt vagyok

#12954 JP Előzmény: #12948

Oh, szóval nem egy gúnynévről van szó,hanem még ráadásul fontos személy is. Nem tudtam. Köszi ! Remélem majd ir ide is. Fogom olvasni.

Re: Itt vagyok

#12752 Moiser Előzmény: #12740

De legalább néhány igen régi és unalmas mellőzve :)

(lsd. gen10,healthcare specialista,egon,nanosolar,fund önti etc), ja, és ez a hely nem korrupt, mert egy Rényi és Prazsák sincs :DD

Re: Itt vagyok

#8461 Gudakes Előzmény: #8459

Jaja, pl. 1 milliárdos forgalom, likvid csomagban a Geni! :)

De lesz még ilyen, csak mikor? :)

Re: Itt vagyok

#8459 Moiser Előzmény: #8106

A köv. hir az az, ami kérdéses,asszem a magyar projectet kicsit nehezebb lesz akár kiárusitani is jelenlegi környezetben...

Amúgy úgy tűnik szépen szüttyögünk felfele...aztán kérdés, hogy hirre csinál-e még egyebet, vagy jön az eladás :)) jajjjjajj, hol vannak már a régi szép idők?!

:D