Slyka, töltsd le te ezt a képet inkább ... Jobban illik ez hozzád, hidd el.
http://www.terminartors.com/borsos-jozsef/young-maids-after-the-ball-7148-p
Slyka, töltsd le te ezt a képet inkább ... Jobban illik ez hozzád, hidd el.
http://www.terminartors.com/borsos-jozsef/young-maids-after-the-ball-7148-p
Szerintem elég bennfentes beárazás volt kb. 30 millió papír (vagy több) eldobálásával.
Nekem ez a 16 milliárdos hitel elég gáznak tűnik.
Azzem megint jöhet egy kis "macskazene".
Csesszus Bumbika, te is itt próbacsapkodsz szárnyaiddal ? ... kis Kosto-palánta :-)
Annyira nem vészes az ügy. Vadászunk már megmondta, nem ? Minuszos lesz.....hát minuszos lett! Be lett ez már árazva....igaz , azt nem tudom, hogy bennfentes beárazás folyt-e ezzel az eredménnyel kapcsolatosan, eddig, vagy az egyszerüen csak jól szimatoló spekiké-e az érdem !? ... vagy a kettő kombinaciója esetleg és , hogy milyen arányban?
még nem, de érik.
Tökéletesen, nekik megfelelő reakciókat olvasnak, itt is, a másik fórumon is!!!
K. TP is lemondhatna...
Remélem ezt a fórumot is olvassák és elgondolkozik az öreg, hogy mennie kéne a francba!!!
Gratulálok, szép gyerek!
Keményen nevelni, látod milyen az élet.
Kezdhetsz spórolni, lesznek unokák itt, ott :)))
Jó, csak viccelek!
Ő a lényeg a többi csak smafu...........
Szerinted?
ők, ki más............
Kíváncsi leszek, hogy ki fogja megvenni a sok csalódott kisbüfi részvényeit???
Nem baj Sly, egyszer eljön az emelkedés ideje is, ne keseredj el, elég, ha én elvagyok:((
ez megint egy 0 (nulla), de ez már a 2. , tehát dupla nulla 00, tudjuk is mire használható.
Képen a fiad?
Ez a jelentés egy kalap sz..r.
Van 15,Mrd Ft kintlevőség, a készpénztartalék 100MFt alatt van, az eredmény negatív.
Ezt a szemét, mocsok bandát. Kilopták belőle a pénzt, és még minket is k..vára átvertek.
Egy PSZÁF-es vizsgálatot simán megérne...
Ez a jelentés egy katasztrófa!!!
Ha ezek után szerdán emelkedni fogunk, akkor tökönszúrom magam:-(
Hát ez se az a közlemény, amire örömködni kell...
Jó kis beetetés volt az az opciós pontozás is..., lehetett rajta lovagolni egy évig, aztán egy tollvonással megszüntetni.
Semmi ösztönzés, hogy érdekük legyen az árfolyam emelkedése, díjazás vissza nekik, ez a lényeg.
A 200 Ft-os névérték is nevetséges, de legalább lesz tér a további esésre, mert az által, hogy most ismét 60 Ft körül lesz az árfolyam, semmivel nem lesz bizalomgerjesztőbb. Min. 400 Ft kellett volna, közös nevezőre hozni a Keg-gel.
Szóval szomorú vagyok továbbra is.
Itt már csak a csodában lehet bízni.