futures napi minimumon.
Szerintem 14-ig nem történik nagy változás..
futures napi minimumon.
Szerintem 14-ig nem történik nagy változás..
nekem már nincs meg.. :((
Na most megint döntéspont van. Visszajött a tegnapi záróra. Na most mi legyen? Hagyjuk tovább evickélni vagy zárjuk már realizált bukóval, de legalább nem hízott tovább elégedettséggel. Vagy sajnálkozzunk és készüljünk a következő bukfencre.
Én még megvárom a mai makrókat aztán dobom záráskor bukóban a pakkot.
Nehezen.
Nézd meg pénteket. ami -, GyF lemond. Mondjuk ezt nem tudtam előre...
ha kivágom visszajön erre a szintre. ha nem vágom ki akkor megy tovább...
A rossz poziba lépést, hogy dolgozod fel? Kivágtad már a pakkot? Mindig ott van a "mivan ha".
csak nézek mint a moziban..
Ezt benéztem pénteken rendesen...
Kormányválság fletóval volt, néküle, na ezt árazzuk most :)))
semmi extra, shortos szemüvegen keresztül nézem a világot ;-)
hatiban vagy buxban.
A buxot még el tudom képzelni, de a hatit? (Bár ha itt a kormányválság nem izgatja a befektetőket...)
Ez jó kérdés,egy dolgot viszont említenék ami figyelemreméltó,dowban törtük a 11500 óta tartó csökkenő trendet,ezt megelőzőleg 2x futottunk neki,3x ra sikerült....tudom hogy medvepiac van ettől függetlenül.
én is nyakig vagyok shortba és komoly aljról ...10400ig vissza kéne nézni sztem,
reményt nem akarok kelteni talán holnap már akár lehet kicsit vissza is mostanában úgyis mi mutatjuk usának az irányt::))) de csak talán
Nekem mondod?
pénteken, hogy örültem a záróban kapott shortnak. Amerika és GYF előtt.
Ma reggel meg nem dobtam ki, mert keveseltem a bekeremhez viszonyított 150 pontot.
De mondhatom úgy is, hogy ha nem dobom ki a longot 11060-on akkor mi van. Kérdés, hogy meddig tartottam volna, mert nem tudok előtte ülni és stoppot utána tologatni.
én semmit nem tudok csak mérgelődök.......
Csanyijoci + PDA,
hogy értitek?
Mindenki bevásárol holnap és irány a +6 %. Vagy mire gondoltok?
hol tartunk most? http://kepfeltoltes.hu/090220/1937DowJones_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
na most nem fog bejönni az amerika+ ázsia+ mutyesztán -