Égycaka biztos nagyon sukár lesz a buli csaje...
Jó szórakozást mindenkinek !
Ne igyatok keveset csak sokat ! :))
Égycaka biztos nagyon sukár lesz a buli csaje...
Jó szórakozást mindenkinek !
Ne igyatok keveset csak sokat ! :))
Na, ez tényleg disznóság volt.
Nem baj, mindenkinek lesz két kitűzője, két énje! :-)
szegény 2000óta longolót... :) Egyébként Buddal is kiszúrtak, mert csináltatott kitűzőket...
Há' tezsvír! Nem látod, hogy szákádázusá?? Hogy a devla essen bele...
Kicsikével igazán kisegíthessétek a szegíny longos csávót!
;-)
már verte magát, most meg a fejét a falba... :)
Jelentem én nem tudok menni, de ha miattam költségbe veri magát KHerceg, állom a cehhet! Elnézést!
Résztvevők számát megshortoltad? :)
Mindenkinek jó szórakozást az estére!
csokigyár, állatkert nem semmi :) Csusza neked koldulni.... pfff :)
a 4 akvárium a "csend szigete"...
miért lehet 4 gyerek, 4 kutya és 2 macska mellett???... :)
lépek... este találkozunk...
Á, a tálakat nem is néztem. De nem gond, majd rendelek ott.
Ha nem lehet, akkor majd simán koldulok tőletek, ilyen otp árak mellett talán meg is sajnáltok...
:-)
Csokigyáros is hasonló családfát szeretne sztm http://index.hu/tudomany/blog/2009/09/25/ketmillio_leszarmazottja_van_konfuciusznak/ :D
Én meg kajás vagyok, szóval max jól lakom. Sokan nem jeleztek a jelentkezőkről, hogy jönnek e, és szintén többen csak lejelentkeztek.
16főre van kaja, Bud foglalózott nálam egy igényt, többieket meglátjuk :) Egyik tál se tetsziik vagy mi a gond?
nyugi nem maradsz éhen..
léptem, nézek egy kis loki-meccset, elugrok miskolcra egy aláírásra, aztán érkezem..
legkésőbb félnyolcra vagyok... :)))
Fú, basszus, most látom, hogy rendeltél valami kajákat. Azokkal (például velem) mi lesz, akik semmit se szóltak? Rendelnek ott?
Vagy odadobtok valami kis lerágható csontokat? :-)
egyébként trófeába szerveztük volna, most rohadt ideges lennék, mert kifizettem volna előre a kajáját azoknak is akik nem jöttek el, tehát köv szervezésnél tessék toleránsabb lenni, hogy védem a pénztárcámat. :) 20leszünk elvileg.