Mind egy cipőben járunk, talán a zárószakaszos kereskedésre való átállás tett be neki...
Mind egy cipőben járunk, talán a zárószakaszos kereskedésre való átállás tett be neki...
nekem azt írja, hogy "Ön érvénytelen felhasználónevet/számlaszámot/jelszót adott meg.
Kérjük ismételje meg a bejelentkezést"
a netbrki nem fogadja el az adataimat a qrva anyját... bent van egy csomó megbízásom...
Akkor legalább a gépem és a netem rendben van...
De ha nem adtam volna el mindent tegnap akkor most nagyon ideges lennék, persze így is lemaradhatok egy jó kereskedésről, eddig sok bajom nem volt az erstével, de ez azért durva...
szerk: most odáig jut, hogy érvénytelennek tekint az adataimat néhány perc töltés után...
Ma csak nagy óvatossággal nyúltam volna bármihez, de az erste vagy a gépem döntött helyettem, mert csak a jelszóbeírásig jutottam a netbrokiban és a netbroki proban, a kódot már nem kapom meg, de nem is lenne hova beírni mert nem jön be az oldal, másnál is van ilyen gond?
Persze, nem sürgős, köszi :)
Igen, de később egy kis üresjáratban.
És tudnál pár szóban véleményt alkotni (főleg, hogy van összehasonlítási alapod)?
Nem kell szabadkoznod, én köszönöm az infót!
(szerk: a "lealázás" rész inkább a játékokra vonatkozik, erről itt szó sincs)
Én WS-nél (is) vagyok.
most olvasom, hogy mit jelent. Bocsánat, nem volt ilyen szándék...
na meg itt van a portfolio.hu-val kapcsolatban álló worldspreads is, van annál vki?
Köszi:)) Akkor nem tudom mi a f@sz van vele? Minden ketyeg szépen, az infók meg nem jönnek....
Nálam semmi gond nincs velük - az otiban nem merek válaszolni, mert a cenzorok lesben állnak :))
szerk: válasz Pitykének
OFF:
anélkül hogy belemennék kb azt jelenti neked van igazad (bár nekem japójenő jobban fekszik)
nekem úgy tűnik, hogy annak más a kilengése...
http://stooq.com/q/?s=eurusd&d=20090921&c=10d&t=l&a=lg&b=1&r=usdchf+usdjpy