Regisztráció Elfelejtett jelszó

Mtelekom részvény

Re: nincs cím

#13029 rbbj11 Előzmény: #13012

egis nyerőből is ezt veszek. Nagyon erős a matgab faktor, alábecsültem... :)

#13012 akpo7 Előzmény: #12840

Még jó, hogy ma vettem csak. Fél óra után azért még nehéz nagyon kiábrándulni. :) Habár tdt-vel azért ma az volt a vége, ha vki úgy érezte, benne van egy meghúzás.

#12857 Ragyas Előzmény: #12851

Nem nagyon értem miért leprás ez a papír... a szememben 5x többet ér mint egy bank, egy oti... és ennek ellenére az egész pályafutása csak egy szenvedés.

#12851 akpo7 Előzmény: #12832

Ez vagy akkor indul majd meg felfele, amikor senki nem szamit ra vagy egyaltalan nem. Mindenesetre en mar csipegettem 515on. ha mar korabban szalltam ki Otiliabol, mint kellett volna, mert be van szukulve.

#12838 Kitano Előzmény: #12832

Nem bántam meg, hogy ma dobtam az egész pakkot. Átszálltam OTP-be 1940-en 2K-val. Felét dobtam 1995-ön, a másik fele még megvan, mert beszart a Netbrokerem.

#12832 JP Előzmény: #12819

Az életben nem veszek újra ebből a szutyokból!!!!!!!

Re: érdektelenség

#12692 JP Előzmény: #12675

A szóbeli intervenciónak több módja lehetséges. Szerintem ez is az volt, azzal együtt, hogy nem tartom kizártnak a 1oo bázispontos emelés-javaslatot. Ugye ez pont arra jó, hogy az MNB azt hangoztassa amit te is emlitettél, hogy az MT-tag(ok), spekulációt nehezitő kamatemelést fontolgat(nak)

#12616 Kissherceg Előzmény: #12614

legalább adunk majd vételünkkel neki induló erőt, 600ig ne nagyon pihenjen, nem apróért veszem :))

#12614 akpo7 Előzmény: #12612

Lattam a grafit es a matgabra vonatkozo beirasokat is. Probalok ellen es mellette erveket felsorakoztatni a vetelnek. Meg nem gyozott egyik irany sem.

#12612 Kissherceg Előzmény: #12609

matgab sokat birtokol, csodát ne várjatok :) Egy eső trend mellett csorog lefele, azt töri veszem is :) Nézd meg amit feltöltöttem mtelt:)