A helyzet olyan, mintha két kamasz csépelné egymást, de az egyik - biztos, ami biztos - elhozta a kétésfélméteres barátját is, aki egyenlőre csak a háttérből figyeli az eseményeket fenyegetően.
A helyzet olyan, mintha két kamasz csépelné egymást, de az egyik - biztos, ami biztos - elhozta a kétésfélméteres barátját is, aki egyenlőre csak a háttérből figyeli az eseményeket fenyegetően.
Semmi gond, a hívők újra valódiként fogadják el azért, hogy leránthassák a leplet.
Nekem Drábik kapcsán a sok beszédnek sok az alja jutott eszembe, ha össze tudná foglalni 15 percben, sokkal hitelesebb lenne.
Drábik valóban lángelme, csak baromira nem élvezhető módon adja elő a kutatásainak eredményeit. Szinte csak a szakbarbárok és azok élvezik, akiket szinte elmeháborodott módon érdekel a világ alakulása.
ezt a video-t már kamunak minősítették. Állítólag pár évvel ezelőtti felvétel, ahol tiltakoztak valami nukleáris erőmű ellen, csak az oroszok tették alá az új feliratokat.
Nem csak jézus korában volt Húsvétkor feltámadás, ma is vannak ilyen csodákok
előbb utóbb csak leesik egy atombomba...
Ilyen hangulatos volt, mielőtt kicsinálták a deszantosokat Hosztomel mellett:
Titokzatos bombák Ukrajnában… – Jobboldali Médiahírek (hirextra.info)
minimum két síkon zajlik a háború, a hörcsögösködés és a média. Szerintem ukránok készültek erre, nagyon felkészülten használják a médiát. Még a nyílvánvaló gagyit is simán eladják, mondjuk a ballibsi média ( a háttérhatalmi oldal :) velük.
mindig győz az erősebb,
most nagyon védik ezt a maruipuri eőművet talán valóban vannak ott fura dolgok, az is biztos oroszokat megint behúzzák a csőbe, mert vegyi anyagot kell használni ahhoz, hogy ki tudják szedni a népeket az alagutakból. Ide koncentrálták a nato erőket is plusz a házináci sereget. Oroszoknak vannak atombunkerekhez kemény fegyvereik, de akkor tönkre mennének az ottani cuccok. De gondolom most megy lent a megsemmisítés és elaknásítás.
Kínaiak azonnal vennék az itt gyártott termékeket.
Sajnos Zelivel nem lehet békétkötni, hiába is írna alá bármit , a minszki egyezményt is aláírta megerősítette irásban és szóban is merkelnek vagy 3x és nem tartott be semmit. Putyin betartaná csak valszeg nem ér el olyan sikert ami neki megfelelne. Tehát nincs a békének semmi alapja amíg ők ketten vannak. A legjobb esetben befagyott konfliktus marad hosszabb ideig, sztem
Ha az ukrán eszközök gyorsabban apadnak, mint az orosz eszközök - mert az orosz tartalékok eszközben és emberben nagyobbak, akkor hiába hullanak az oroszok gyorsabban, pusztán felfogás kérdése, hogy ki áll nyerésre.
Sajnos a béke jelenleg nem áll nyerésre, de remélem, hogy tévedek.
https://hvg.hu/vilag/20220416_haboru_Putyin_Nehamm...
Tony blair szerint bürokratikus az eu ? ez a hét vicce ha valaki akkor ö igazán tudja h az eu nem bürokratikus (csak úgy néz ki) hanem h soriék zsebében van nyakig és más érdekeket követ, Ne félj ha orbánt vagy a lengyeleket kell megbüntizni azonnal 2 nap alatt a semmiből hoz döntést sori intenciói szerint. Hol borokratikus ez ? Sehol
Drábik egyedülállóan kiváló elme az újkori magyar és világ történelem krónikása óriási szerencse h magyarországon alkot. Az állításait szinte példátlanul pontosan dokumentálja nem a levegőbe beszél könyveihez gyakran 10 oldalas irodalomjegyzék jár szal a tényeket tekintve nem szarral gurigázik. Tony blair meg egy igazán magas rangú kőmíves aki össze vissza hazudozott az iraki invázióról, behaluzott iraki vegyi fegyvereket amiről tudta h nincsenekl. Szart se ér amit beszél
Nem tudom, hogy mit mondott a Brexitnél, de most abban igaza van, hogy a eu túl bürokratikus,és az orosz meg kínai jelenlét túlsúlyba került afrikában...
Németországban már minden negyedik ember migrációs hátterű | Vadhajtások (vadhajtasok.hu)
többre saccoltam. Ha utcán mész nem sok németet látsz.
Ha valahol látsz németszerű leányt akkor kiderül slovének vagy magyarok, vagy valamilyen szláv nép.
Igen, Drábik 1000x elmondja ugyanazt. De nem minden alap nélkül. Én is azt gondolom usa keverte a szart ukránokkal kapcsolatban. Gyengíti az oroszt az EU-t és sok pénzt keres ezzel a háborúval. Az is tény minden amcsi elnök gyorsan meghalt aki pénzt akart kibocsátani. Máig nincs usa jegybank, ezt magánbankok szövetsége vállalja magára nagy kegyesen.
Tényleg biden lenne a legmegfelelőbb ember az usa vezetésére?