Usa vacakol megint...
válaszoltam...
inkább zárni... :)
A másik számlámon mégis maradt egy kevéske long. :)
Talán bővíteni kéne? :)
szólít a csokigyár :-)))
na usa nem bír magával..tépik fel..ez a hinta palinta megy már egy ideje..shortos-longosnak jó...aki csak egyik irányba trédel, annak meg szivatás.
addig jelent izgalmat úgyis... :)
Én is a swinget eröltetem, mert napi kb.1,5 órát tudok gép előtt lenni, de azt gondolom, h a tőzsdét soha nem fogom se kiismerni se megtanulni.
köszi...
de sajna gyakran nyugodtan kiülöm a minuszos pozikat, aztán plusz nullán eladom... :)
nem vagyok elég okos, és nincs is elég időm a dt-re... a munka gyakran elszólít a gép elől...
így a hosszabb pozikat keresem... :)
Régóta figyalam a hsz-eidet. Nagyon tudatos nyugis, befektető vagy! Példa értékű! :)
hagy jöjjön...
én azt mondom, lesz még a bux idén 20k alatt, akkor pedig nyerőben leszek a bux shortomon, ha felmegy azt shortbővítésre használom fel...
ezért nem shortoltam ma a forintot, hogy legyen forrás bux shortra... :)
ki is stoppolták a shortot.. :)
nekem ha bux longom lenne (de nincs),
akkor én mol shorttal fedezném... az otitól mindig félek...
Ez a tennapi usa beadás nem volt szép,de nem látszik itt semmi para,meglesz a 10 feletti Dow.
Viszont Hercinek is kellene az őrangyalod,lehetőleg shortos legyen :D
hát rejtély hogy hova tűnt a pakkom..majd alap verzióban visszakeresem hogy mi lett a sorsa...
na adtam rá mostan még..a mellé megtépázott pakkhoz...reggel meg nyitóban záródott a tegnap betett ajánlatom..600 rA ÉS 670 -re voltam beállítva...na ez legalább jó lett..
szerintem ha még valamelyik részvényt beborítják kisebb pánik alakulhat ki..eladási pánik--ha USA is esni akar..
Én ráadtam otpre, azóta emelkedik, hati viszont nem :D
Kölcsönadhatnád pár napra :D
Nem látszik az a nagy kraft a piacban,adnék rája de -100kt nál,brrr...az lesz majd a méreg ha minuszos kt val esünk 1000 pontot :(
Képzeljétek..volt még tegnapelőtt minimális short pakkom..és úgy látom a portfolio online zárhatta még 20300 környékén...de én nem tettem be vételi ajánlatot úgy emlékszem..eltűnt a pakkom..viszont olyan mintha 300 körül zárhatták volna, mert a pénz is ott a a számlámon..kb...
Jó mi ?DDD egyszer OTP kerül a számlámra..máskor meg a shortjaimat zárják nyerőben :DD
egy őrangyal vigyáz rám ? .-))