Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: nincs cím

#128621 Robag Előzmény: #128618

A másik számlámon mégis maradt egy kevéske long. :)

Talán bővíteni kéne? :)

#128586 BudFox Előzmény: #128572

szólít a csokigyár :-)))

na usa nem bír magával..tépik fel..ez a hinta palinta megy már egy ideje..shortos-longosnak jó...aki csak egyik irányba trédel, annak meg szivatás.

#128575 Pityke35 Előzmény: #128572

Én is a swinget eröltetem, mert napi kb.1,5 órát tudok gép előtt lenni, de azt gondolom, h a tőzsdét soha nem fogom se kiismerni se megtanulni.

#128572 Csokigyáros Előzmény: #128569

köszi...

de sajna gyakran nyugodtan kiülöm a minuszos pozikat, aztán plusz nullán eladom... :)

nem vagyok elég okos, és nincs is elég időm a dt-re... a munka gyakran elszólít a gép elől...

így a hosszabb pozikat keresem... :)

#128569 Pityke35 Előzmény: #128561

Régóta figyalam a hsz-eidet. Nagyon tudatos nyugis, befektető vagy! Példa értékű! :)

#128561 Csokigyáros Előzmény: #128558

hagy jöjjön...

én azt mondom, lesz még a bux idén 20k alatt, akkor pedig nyerőben leszek a bux shortomon, ha felmegy azt shortbővítésre használom fel...

ezért nem shortoltam ma a forintot, hogy legyen forrás bux shortra... :)

#128545 Waszeitung Előzmény: #128542

Ez a tennapi usa beadás nem volt szép,de nem látszik itt semmi para,meglesz a 10 feletti Dow.

Viszont Hercinek is kellene az őrangyalod,lehetőleg shortos legyen :D

#128542 BudFox Előzmény: #128535

hát rejtély hogy hova tűnt a pakkom..majd alap verzióban visszakeresem hogy mi lett a sorsa...

na adtam rá mostan még..a mellé megtépázott pakkhoz...reggel meg nyitóban záródott a tegnap betett ajánlatom..600 rA ÉS 670 -re voltam beállítva...na ez legalább jó lett..

szerintem ha még valamelyik részvényt beborítják kisebb pánik alakulhat ki..eladási pánik--ha USA is esni akar..

#128535 Waszeitung Előzmény: #128529

Kölcsönadhatnád pár napra :D

Nem látszik az a nagy kraft a piacban,adnék rája de -100kt nál,brrr...az lesz majd a méreg ha minuszos kt val esünk 1000 pontot :(

#128529 BudFox Előzmény: #128511

Képzeljétek..volt még tegnapelőtt minimális short pakkom..és úgy látom a portfolio online zárhatta még 20300 környékén...de én nem tettem be vételi ajánlatot úgy emlékszem..eltűnt a pakkom..viszont olyan mintha 300 körül zárhatták volna, mert a pénz is ott a a számlámon..kb...

Jó mi ?DDD egyszer OTP kerül a számlámra..máskor meg a shortjaimat zárják nyerőben :DD

egy őrangyal vigyáz rám ? .-))