Jó amit küldtem???
Nálam a laptopon megy tökéletesen!
nalam ez sem megy
sot a 4.9 is kifekudt durva tamadas ert!
Újra kellet indítanom a gépet, már nálam is jó, vagyis nem egészen, minden felfele tart! :)
OFF, de legalább ezt olvassátok!
A peti nálatok rendesen indult?
Nálam nagyon lassan szenvedve indul!
De megy, de olyanom még nincs, a gépen elfér és ha kell meg tudom nézni. Nekem azért nincs gond eddig, mert AQ-t nem használok.
Itt a mentés nem segít. Hiába másoltam vissza az anno még működő AB könyvtárat, nem ment.
Az ütemezés az egyik rossz tulajdonságomat, a feledékenységet hivatott biztosítani..:))
tökéletes, én nem ütemezek de a két progival kapcsolatban így járok el
én is gányoltam már szét afl-t, meg zártam be ablakot az FxProban, elég bosszantó az a tulajdoncáguk, h nem kérdeznek rá bizonyos váltotatások után a mentésre
tehát egy két gyors klikkeléssel könnyű károkat okozni
ügyes, előrelátó vagy ez a helyes eljárás a tanulópénzt mindenki megfizeti ;-)
"tudjátok, menteni, menteni, menteni!!"
Én napi inkrementális és heti Full mentést tettem Ütemezett feladatok közé az AB és FxPro mappákról. Többször mentett már meg!
Egy-egy buhera utáni összekócolódás után két perc alatt volt megint működő AB-m és az egész egy .bat file-al megoldható.
mg valami a tisztán látás érdekében
én 3 gépen is használom az AB-t (dual boot pl.), tehát volt szűz cuccom, amiből tudtam használni a beállításokat, fájlokat
(persze ez melós, mert karban kell tartani az állományokat)
ezen kívül legalább minden hónapban 1x elmentem a komplett AB mappát egy pendrivera, pontosan a hasonló illetve egyébb balesetek elkerülése érdekében
tudjátok, menteni, menteni, menteni!!
akinek nincs semmilyen használható alapállapota az előzmények visszaállításához, az sajnos beszívte ezt a történetet
tessék kipucolni a gépet, szerintem minden infó megvan a munkához, és egy akármilyen nevű könyvtárba felépíteni, bekonfigolni egy friss verziót
a TJ által megírt rutinok így nem fogják megtalálni az AB-t, mert ugye nem tud hol rákresni
este kipróbáltam a friss cuccon az AQ-t, az is megy rendesen, még a rejtett dll-t sem szedte le
good luck!
khmmmmmmmm....
a 1139-ben leírtam világossan mindent, csak idézek:
"a lényeg az egészben az install_script.iss fálj, mely tartalmazza az összes infót a telepítéssal kapcsolatban
így nem kell vakon turkáni a registryben, meg a fájlok után"
telepített és szétcseszett AB után már nem tudod megállapítani, h mi történt
én az Install Monitort használom de ez is CSAK akkor eredményes, hogy ha a balesett elötti állapotról is készítesz vele full snapshotot.
teljes registry mentések összehasonlítása TC-vel, meg ilyesmi
de ezek a megoldások némi előrelátást igényelnek ;-)
Na sikerült kicsúsznom az időből.
Érdekes módon nálam meg virtuális gépen nem akar sehogy sem működni.
Az én 4.90-emben is broker.newcharts van és nem zavarja.
Azért nincs név mert kiradíroztam. :)
Már írtam, hogy 4.90 telepít 5.20 frissít és a mellékelt 5.10 .dll-t be kell másolni így kell mennie.