Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hozzászólás

_pda_

kaptam sok privit, inkább it válaszolok ;-)

a lényeg, nem a verzió számon múlik feltétlenül, h mi működik és mi nem

történt pár észrevétel avátozásokkal kapcsolatban, ebből én 2 lényegest látok:

1; a host fájl szerkesztése

2; az AQ által letöltött dll megjelenés a pluginok között

a kettő egymástól független történet, gondolom TJ jó sokat gondolkodott a megoldáson :))

én csak a dll témával szembesültem, azt megoldottam és működött is a dolog, DE sokadik frissítés után nálam is jelentkezett a lic err. probláma

hazavágta az AB-t mint nálatok

a megoldás:

szétbontottam az AB telepítőjét és megnéztem mindent pontossan, h hová tesz, fájlokat, reg bejegyzéseket

ez után gyártottam a szétszedett cuccból egy install nélküli, mondjuk portable verzió

át kell a beállításaiban mindent írni az elérési utakkal kapcsolatban, még a betöltött afl -eket is az editorban

MŰKÖDIK

szóval ennyi

AQ-t még nem raktam fel, de azt is ki fogom próbálni, h ebben a felállásban működőképessé lehessen tenni

akit érdekel a szétboncolt telepítő, az alábbi linken leszedheti

a lényeg az egészben az install_script.iss fálj, mely tartalmazza az összes infót a telepítéssal kapcsolatban

így nem kell vakon turkáni a registryben, mega fájlok után

az adatbázisok nem mennek tönkre, tehát a install nélküli vezió alá simán berakható, persze az elérési utak módisításával

tehát az eredeti AB mappákat ne szanáljátok, hanem mentsétek el, hiszen a beállításokat tartalmazó fájlok kellenek bellőle, meg az adatbázis is

itt a szétboncolt AB520 letöltés:

http://rapidshare.com/files/283592797/2.rar.html

aszem 10 letöltés enged a RS, ha elfogyott, tegy e fel valaki újra

tehát a helyes metódus:

-AB mappát elmenteni

-uninstall

-registry pucera

- akárhol a gépen létrehozni egy új verziót, bekonfigolni

javaslat a továbbiakkal kapcsolatban

csak AB és AQ elnevezéseket használjunk, tudjátok a gugli sok mindent megtalál ;-)