Hozzászólás
_pda_kaptam sok privit, inkább it válaszolok ;-)
a lényeg, nem a verzió számon múlik feltétlenül, h mi működik és mi nem
történt pár észrevétel avátozásokkal kapcsolatban, ebből én 2 lényegest látok:
1; a host fájl szerkesztése
2; az AQ által letöltött dll megjelenés a pluginok között
a kettő egymástól független történet, gondolom TJ jó sokat gondolkodott a megoldáson :))
én csak a dll témával szembesültem, azt megoldottam és működött is a dolog, DE sokadik frissítés után nálam is jelentkezett a lic err. probláma
hazavágta az AB-t mint nálatok
a megoldás:
szétbontottam az AB telepítőjét és megnéztem mindent pontossan, h hová tesz, fájlokat, reg bejegyzéseket
ez után gyártottam a szétszedett cuccból egy install nélküli, mondjuk portable verzió
át kell a beállításaiban mindent írni az elérési utakkal kapcsolatban, még a betöltött afl -eket is az editorban
MŰKÖDIK
szóval ennyi
AQ-t még nem raktam fel, de azt is ki fogom próbálni, h ebben a felállásban működőképessé lehessen tenni
akit érdekel a szétboncolt telepítő, az alábbi linken leszedheti
a lényeg az egészben az install_script.iss fálj, mely tartalmazza az összes infót a telepítéssal kapcsolatban
így nem kell vakon turkáni a registryben, mega fájlok után
az adatbázisok nem mennek tönkre, tehát a install nélküli vezió alá simán berakható, persze az elérési utak módisításával
tehát az eredeti AB mappákat ne szanáljátok, hanem mentsétek el, hiszen a beállításokat tartalmazó fájlok kellenek bellőle, meg az adatbázis is
itt a szétboncolt AB520 letöltés:
http://rapidshare.com/files/283592797/2.rar.html
aszem 10 letöltés enged a RS, ha elfogyott, tegy e fel valaki újra
tehát a helyes metódus:
-AB mappát elmenteni
-uninstall
-registry pucera
- akárhol a gépen létrehozni egy új verziót, bekonfigolni
javaslat a továbbiakkal kapcsolatban
csak AB és AQ elnevezéseket használjunk, tudjátok a gugli sok mindent megtalál ;-)