Úgy jó lenne ha az avatarok ki lennének nyomtatva, aztán gombostűvel feltűzi mindenki ?
Úgy jó lenne ha az avatarok ki lennének nyomtatva, aztán gombostűvel feltűzi mindenki ?
ezért nem kell elmenni a dokihoz...
Helló
Tehát akkor NagyLAjos király ut. 18.
Honnan érdemes megközelíteni ? A Kerepesi út felől ?
Keleti pu. - Kerepesi út - Nagy LAjos Király út ?
Én Győr felől jövök.
Apropó...Aki Győr felől jönne, Győrben lehet hogy fel tudnám venni..legalább nem unatkozom útközben :D
Ez aztán a cifra dolog!
:)
Kár, hogy nem láthatom. A doki elszomorított ...
:(
bocsi, vámolt csempészárú!!!!!
Ezt ne feledd!!!
:D:D tényleg, megkérdezem legközelebb, hogy usaból vásárolt csempészárut elfogadnak e :D
Na, ez a kp fizetés gond, gondoltam, elbartelezhettem volna egy két pulóverrel, de ha semmiképp nem megy, viszek magammal pénzt is :)))
19.00 Események menüpont frissítve
Porsche Panarema :) Kitűzőt mindenki csináljon magának:)) Készpénzes fizetési lehetőség van, banki terminál most nincs az étteremben!!!!!!
Külön termet kapunk, esetleg valaki feltűnően sokat akar inni és nincs itallapon, szóljon megrendelik:)
KITŰZŐ LESZ???
ha lenne, akkor se azzal mennék... :))))
ha már valami, akkor inkább egy Porsche Carrera, ami a szívemet megdobogtatná...
8as 9es lesz a menü :) finom lesz, 19.30kor hozzák ki az ételt, így ne késsetek légyszives
na jól van lassabban megyek... :)))))
Csokigyárosnak:
Egyenlőre még nem tudom pontosan mikor is megyek.
Lehet már péntek előtt Pestre kell utaznom, vissza pedig biztos nem kel hozni, mert maradok még egy kicsit.
azok nem válaszoltak...