Regisztráció Elfelejtett jelszó

Richter fórum

Grrr, már megint Kosztol…

#131844 Scipio

Grrr, már megint Kosztolányinak lett igaza: 2x2=5-1...

Tegnap mikor látszott, hogy a 38200-as pakkom már besült, 37670-en hozzávettem egy hasonlót, hogy majd talán záróra összeérnek, erre még le is öntötték... Ma reggel így nullán dobtam a lenti pakkot, hogy legalább a beragadás kisebb legyen, erre már 38 300-nál járunk, így már bőven pluszban lenne a közös pakk, ehelyett 38 150-en kivágtam bukóban a fentit is...

A terv jó volt, csak fél nap fáziskéséssel és előtte még az ellenkezőjét csinálta a piac...

Re: nincs cím

#127145 Hibaz Előzmény: #126980

Eddig nem szép.....ha csőkkenő ék van,akkor ki kellene törnie mostanában......

38000 vizválasztó lesz akkor is....

#127019 Scipio Előzmény: #127004

Na mindegy, ezzel a mai nap mindkét pirosban lévő nagy papírjába sikerült belevennem - telekom vételeim is teljesültek az ebéd alatt :) - persze abban bízom, hogy ezek jó beszállók lesznek így :)

#127004 Dr. ursi Előzmény: #126998

én tegnap kaptam egy keveset.

egyelőre nem tudom még eldönteni.

ha nagyon leütnék akkor fel lesz :o)

#126998 Scipio Előzmény: #126980

Ezzel nem nyugtattál meg, elmentem ebédre és bennfelejtettem a reggel betett 38005-ös vételi ajánlatomat, hát most megkaptam a minipakkom, de nem tudok szívből örülni neki...

#126980 Hibaz Előzmény: #125982

Ha a 38000 elesne,akkor SZÉPEN FORMÁZÓDNA,ez a hatalmas FEJ-VÁLL !!!!!

#126549 Scipio Előzmény: #126503

Engem igen, de sajnos nem jött le értem, bár elnézve a kint állapotokat talán jobb is...

nem bírom eldönteni, hog…

#126464 Dr. ursi

nem bírom eldönteni, hogy most adják vagy veszik :o)

#125982 Hibaz Előzmény: #125295

Itt szépen süt a nap.....

http://kepfeltoltes.hu/view/090920/RICHTER_NAPI_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Log-on nézve már MÁS a helyzet !!!

Itt is,mint OTP-ben,látható egy ékelődés....Amit már le is tört !!!!(Ne feledjük,mindig az RG a vezető !!!)

2009.02.25 volt az alj(A későbbi minimum csak fals letörés volt kicsi forgalommal).Az OTP-nél 03.06. volt a minimum !!!!!!

Az óriási forgalom,ami az elmult időszakban volt,ki is ütötte az ékből,és azóta csak visszatesztek vannak !!!!!

Forgalom kicsi,valamint volt egy 3 réses próbálkozás,amiből a 3-ik már vissza is töltődött !!!!

ADX szépen jelzi,hogy ebben a mini emelkedésben nincs trend !!!

http://kepfeltoltes.hu/view/090920/RICHTER_NAPI_LOG_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

A FORGALOM,TRENDENKIVÜLISÉG,és az ÉK,akár a fordulatot is jelezheti.....

Fontos szerintem az a vastag kék vizszintes is.....Nehogy fej-váll(duplacsúcsos) épüljön.....

#125295 Scipio Előzmény: #125007

Szerencsére baj nem történt, mert ráültem a kezemre :)

Azért továbbra is szívesen olvasom az elemzéseidet, nekem sokszor és sokat segítenek úgyhogy kijár már egy köszönet: Előre is köszi...