köszi:-)
Csak azért mert eddig minden héten bent volt, hogy októberre 200-300 sokszáz..., most meg nagyon csönd van..
persze nem lepődnék meg azon sem, hogy amikor mindenki csődről beszél akkor fordul
köszi:-)
Csak azért mert eddig minden héten bent volt, hogy októberre 200-300 sokszáz..., most meg nagyon csönd van..
persze nem lepődnék meg azon sem, hogy amikor mindenki csődről beszél akkor fordul
Biztatót? Mint az orvos? :) Hát tessék:
- Hajrá Mari néni!
Jenőbá, mondhatna valami bíztatót, nagyon csöndben van..??:-)
Bocs, lehet hogy inkább 88 a jó. Az még a rés felett van, meg kéne tartania.
hát ez durva mindjárt megy 100 alá!
Ha így halad 1 éven belül ismét 16 HUF lesz!
Szomorú és tanulságos!!!
Hát ez egyre sz@rabb :)
Ennyire hozzászoktak a 20 alatti árfolyamhoz, hogy vissza akarják tenni?
(mérges vagyok rá, mert megint csak a "varázslás" megy)
Tippeljük meg, hogy mikor lesz csőd!
Még ma, vagy a héten?:-)
A stílus kezd érdekes lenni. De hát ugye az maga az ember. Megkövetem magam, helyesbítés "több mint fél éve" azaz 7 hónap. Tévedtem.
Hmm,nem is rossz.....
A joly-joker vajon mi lesz?
Zoltán már megint megelőzött!
Én felfügg után kicsit nyertem vele, aztán buktam is, de szerencsére még idejében kidobtam, most fognám a fejem rendesen...
Az egyszer biztos, ha növekedési pályára áll(na), még akkor sem fogom merni megpiszkálni :)
Köszi az infót. Most már tudom, miért nem láttam: nem szoktam kilépni. :)))
mint a tényzők... ja, azok pontos sms-t kapnak és nem utólag zizegnek..és főleg nem fórumokban okoskodnak.
én a felfügg idején bejöttem elmondtam sztem splitelés után kicsit meglökik majd jön a lassú erózió... a felfüggesztés után hmcs mondta lesz ez 121.. vicceskedtem majd tényleg lett 121.. visszajöttem és mondtam igaza volt..