Regisztráció Elfelejtett jelszó

Magyar Királyság

Re: Magyar Királyság????

#126125 Kissherceg Előzmény: #126123

Megbeszéltünk királyunkkal, hogy topikon belül marad :)) Addig semmi gond. Sztm mókás topik, főleg Ragyás kolléga miatt :)

törölve

#126116 GáborGábor Előzmény: #126115

:)))

Sose voltam normális, sőt!

A normális emberek untatnak. Az első körben Leviről is meg voltam győződve, hogy csak valami gyenge humoru balfék, aki itt teszi az agyát a pf-ről szabadulván ...

Aztán rájöttem ő komolyan gondolja. És valszeg nem a pf-ről szabdult. De ettől még valóban hülye ...

:)

törölve

#126114 GáborGábor Előzmény: #126093

Mi a bajod vele?

Az interneten egy csomó ennél hülyébb dolog van, amire értelmes emberk rákattanak. Pl. tőzsde.

;)

Jobb mint a dühi és valóban jobb mint egy gumiszoba ...

Persze ha lehülyézel egy hülyét, aki besértődik, mert hülye, ezzel bizonyítván, hogy sértődött hülye. De ezért még ki is moderálhat, hiszen, topik-gazda is. De egy besértődött topik-gazdát, aki hülye is, simán lehülyézni ezért, az valóban modortalan dolog volt még tőlem is ...

Levi,

Törölj te állat!

törölve

#126093 _pda_

ez lesz itt az első és az utolsó hsz részemről

néha beleolvasok ebbe a gumiszoba topicba de sok értelmet eddig nem fedeztem fel benne, ha én lennék a stocklandyard, már rég töröltem volna az egészet a topic indítóval egyetemben

további jó szórakozást

törölve

#126090 Áki01

Valamikor egy sima mezei írásjelet is kimoderál.

Natürlich,hogy a fost is.

:-))

törölve

#126088 Mijau

ha a fos szó nem szerepel a macskahozzászólásokban, akkor nem lesznek moderálva?

Csináltam szép, aranyker…

#126045 admin

Csináltam szép, aranykeretes koronás designt Őfelsége hozzászólásai számára, hogy méltó módon kiemelkedjenek a pórnép írásai közül :D