Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#126063 Sly-- Előzmény: #126058

Mikor bejelentkezel, akkor látod a jobb fölső sarokban, hogy van-e üzeneted. Egyébként nem volt annyira fontos, csak épp írtad, hogy gondolsz valakire. Szerintem nem Elci volt, de nem is lényeges már.

#126058 Besti Előzmény: #125989

Sly! Most vettem észre, hogy még 10-én írtál privit :D

Nem látom még át úgy tűnik a rendszert, vagy nem jelzi a privát üzenet érkezését? Mindig nekem kell ellenőriznem, hogy van-e?

Egyébként Elci-re gondoltam. :)))

#126012 Besti Előzmény: #125962

Egyetlen szóval sem mondtam, hogy nem tetszett az írásod. :))

Mindössze volt egy mondatod, amitől az érzékelőim csilingelni kezdtek. :)) Ezért mondtam,hogy ne vedd kérlek magadra, hogy tévedek. :))

Egyébként sem láttalak még másik topicban (főleg, hogy nem is igazán érek rá másikakat olvasgatni). :DD

#125989 Sly-- Előzmény: #125983

Akkor már az előzményt is küldd el Zotya, ha már a választ megkaptuk. :-)))

Ex, Te meg nyilván nem szerepelsz a barátai között...., beszélgess csak nyugodtan az Aladárral.

#125988 exmnbs1 Előzmény: #125983

Jól végezte a dolgát, mert nekem pl nem írt.))))) Viszont levél helyett elég volt rápillantani az árfolyamra, a story egyértelmű lett.

#125983 Zotya32 Előzmény: #125844

Jenő bá! vmit elrontott a címzésen, mert JK után Kata is megkapta a nekem szánt üzenetet :)))

#125977 exmnbs1 Előzmény: #125909

Nem kizárt, hogy a Cevától tudja, remek antipropaganda a látszólagos propagandája

#125974 exmnbs1 Előzmény: #125962

Kutató, gratulálok, hogy 1 éve olvasod a SY-ot.

2008 decemberében robbant a balhé JP körül, és Kissherceg utána hozta létre a site-ot, szvsz februárban.....

#125962 Kutató Előzmény: #125916

Nem sértődtem meg:D, egyikőtök sem ismerhet és én se titeket, mzx-et sem ismerem, de ha jól kiveszem az írásodból nem rajongasz -rajongotok- érte. Besti, milyen az én stílusom? több mint egy éve olvasom a stock.-ot, kb fél éve regisztráltam. Van phyl, pannergy,otp. Mit szeretnél még tudni? Melyik (nem lehet sok) topicban nem tetszett a hozzászólásom. Ha megírod utánanézek:)

#125916 Besti Előzmény: #125909

Jól gondolod Zolika!

Furcsa is lenne, ha pont én mondanám meg neki. Nem mondhatni, hogy a szívem csücske lenne! :))

Egyébként ismeri valaki Kutatót? Eddig nem is vettem észre, de megszólalásig hasonlít a stílusa mzx-re.

Kedves Kutató! Ha tévedtem volna, kérlek nem vedd a szívedre!

#125909 Zotya32 Előzmény: #125844

Jenő bá megint csak hülyít...

Októberben ugyan ilyen lesz a hangulat... várjuk, várjuk, hogy legyen már végre vmi; a károgók röhögni fognak, mi az állítólagos krémek, meg gyártjuk majd a jobbnál jobb ötleteket, elméleteket, hogy mégis minek kéne történnie. közben meg nem lesz semmi. majd jön a nov. 16. előtte 2-3 héttel egyre inkább téma lesz, hogy van-e miért izgulni. aztán a nagy napon, meg majd megint bemondanak egy újabb dátumot, amit én már megint hamarabb fogok tudni, mint mzx, mert én ott leszek (legalábbis ezt tervezem), mzx meg várja, hogy a belsős kapcsolata hívja; Azért kíváncsi lennék, honnan tudta meg fél 3-kor. Tőlem biztos nem, és Sacistól sem, és gondolom Bestitől sem.

Nagy mesemondó ez az Aladár... :)