Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#125366 Johny King Előzmény: #125319

Azt a hibát ne kövesd el, hogy fullra leszel vele!

Maradjon pénzed másra is, mert nem tudhatjuk meddig kell "ücsörögni" benne...

#125274 Johny King Előzmény: #125262

Ez a lényeg szerintem:

"...Erre tekintettel felperes a 2004. utáni árbevételi adatok közlését kérte elıkészítı iratában I. rendő alperestıl, melynek az a tárgyalásig nem tett eleget...."

Nem hiába nem tettek ennek eleget, gondolom nem kevés lehet!

olvastam a részletet, ez…

#125262 Kutató

olvastam a részletet, ezek jó hírek! már csak meg kell határozni a járandóságot.

Köszi a tájékoztatást

#124957 -sabe Előzmény: #124876

A PHYLAXIA 1912. Holding Nyrt. (1113 Budapest, Bocskai u. 77-79.; a továbbiakban: „Társaság”) a Társaság, mint felperes valamint a Ceva-Phylaxia Zrt. I. rendő, Ceva Sante Animale II. rendő és Chinoin Zrt. III. rendő alperesek között a Fıvárosi Bíróság elıtt folyamatban lévı folytatólagos eljárásban 2009. szeptember 17-én tartott tárgyalással kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatja a T. Részvényeseket:

A Fıvárosi Ítélıtábla jogerıs, a felperes szabadalmakon fennálló tulajdonjogát, ezáltal a licenciadíj jogalapját megállapító ítélete alapján felperes kereseti követelését a hasznosítás után járó ellenérték egészére és kamataira érvényesíti. Összefüggésben azzal, hogy a perben elızetes kérdésként a felperesi követelés jogalapjának jogerıs megállapítása elkülönült, a licenciadíj - és a korábbi összegszerőségben marasztaló nem jogerıs elsıfokú ítélet - alapjául szolgáló releváns árbevételi adatok 2004-ig állnak rendelkezésre. Erre tekintettel felperes a 2004. utáni árbevételi adatok közlését kérte elıkészítı iratában I. rendő alperestıl, melynek az a tárgyalásig nem tett eleget.

A további bizonyítás lefolytatására a Fıvárosi Bíróság 2009. november 16. napjára folytatólagos tárgyalást tőzött ki.

PDF-ből másoltam, azért ócskák az ékezetek

http://www.bet.hu/newkibdata/102774011/PHYL.hird.09.09.17.pdf

volt valaki a tárgyaláso…

#124876 Kutató

volt valaki a tárgyaláson? 15:49-ig semmi hozzászólás. Mi történt veletek? Mert a mai napon semmi, ahogy látom.

#124302 Besti Előzmény: #123402

Sajnos nem igazán mérvadó a következő kiírás sem. Voltam már én olyan tárgyaláson, ami 2 órát csúszott. De szerintem, mivel itt már csak az összegről lesz szó, nem hiszem, hogy ott helyben sokat fognak szenvedni. Eddig én nem foglalkoztam különösebben ezzel a perrel. Ki tudja? Ez most egy első fokú tárgyalás lesz? Ez új ügyként szerepel? Ért ehhez valaki?

#124298 Besti Előzmény: #123385

Szerintem bármikor csendben felállhatsz és kimehetsz. Ülj közel az ajtóhoz!

csak nálam nem jelenik m…

#123423 Stoki

csak nálam nem jelenik meg semmi a petiben a phylről?

#123402 Sly-- Előzmény: #123385

Zotya, esetleg megnézhetnéd előre, hogy mikor lesz a következő tárgyalás és akkor nem kell izgulni, hogy vége lesz-e 1-ig. Persze, ha van időd, kedved, stb...

Nem kicsit lenne jó, ha be tudnál menni....:-))