Mintha valaki szeptemberre is névértéket ígért volna :)
Mintha valaki szeptemberre is névértéket ígért volna :)
Milyen más lesz itt a hangulat októberben fiatalok...
Azt a hibát ne kövesd el, hogy fullra leszel vele!
Maradjon pénzed másra is, mert nem tudhatjuk meddig kell "ücsörögni" benne...
Persze, csak már nem tudok venni, mert nyakig ülök benne ...
Legalább kidobálják, akik a Cevára vették!
Nincs jelentősége...
A mai nyitó kereskedés nem áraz ilyen pozítív hangulatban :(
Ez a lényeg szerintem:
"...Erre tekintettel felperes a 2004. utáni árbevételi adatok közlését kérte elıkészítı iratában I. rendő alperestıl, melynek az a tárgyalásig nem tett eleget...."
Nem hiába nem tettek ennek eleget, gondolom nem kevés lehet!
olvastam a részletet, ezek jó hírek! már csak meg kell határozni a járandóságot.
Köszi a tájékoztatást
A tárgyaláson voltak...
A PHYLAXIA 1912. Holding Nyrt. (1113 Budapest, Bocskai u. 77-79.; a továbbiakban: „Társaság”) a Társaság, mint felperes valamint a Ceva-Phylaxia Zrt. I. rendő, Ceva Sante Animale II. rendő és Chinoin Zrt. III. rendő alperesek között a Fıvárosi Bíróság elıtt folyamatban lévı folytatólagos eljárásban 2009. szeptember 17-én tartott tárgyalással kapcsolatban az alábbiakról tájékoztatja a T. Részvényeseket:
A Fıvárosi Ítélıtábla jogerıs, a felperes szabadalmakon fennálló tulajdonjogát, ezáltal a licenciadíj jogalapját megállapító ítélete alapján felperes kereseti követelését a hasznosítás után járó ellenérték egészére és kamataira érvényesíti. Összefüggésben azzal, hogy a perben elızetes kérdésként a felperesi követelés jogalapjának jogerıs megállapítása elkülönült, a licenciadíj - és a korábbi összegszerőségben marasztaló nem jogerıs elsıfokú ítélet - alapjául szolgáló releváns árbevételi adatok 2004-ig állnak rendelkezésre. Erre tekintettel felperes a 2004. utáni árbevételi adatok közlését kérte elıkészítı iratában I. rendő alperestıl, melynek az a tárgyalásig nem tett eleget.
A további bizonyítás lefolytatására a Fıvárosi Bíróság 2009. november 16. napjára folytatólagos tárgyalást tőzött ki.
PDF-ből másoltam, azért ócskák az ékezetek
http://www.bet.hu/newkibdata/102774011/PHYL.hird.09.09.17.pdf
volt valaki a tárgyaláson? 15:49-ig semmi hozzászólás. Mi történt veletek? Mert a mai napon semmi, ahogy látom.
Hoppá, most látom csak, hogy ezt még reggel írtad. :)))
Sajnos nem igazán mérvadó a következő kiírás sem. Voltam már én olyan tárgyaláson, ami 2 órát csúszott. De szerintem, mivel itt már csak az összegről lesz szó, nem hiszem, hogy ott helyben sokat fognak szenvedni. Eddig én nem foglalkoztam különösebben ezzel a perrel. Ki tudja? Ez most egy első fokú tárgyalás lesz? Ez új ügyként szerepel? Ért ehhez valaki?
Szerintem bármikor csendben felállhatsz és kimehetsz. Ülj közel az ajtóhoz!
Én is örülnék neki!