Jah, lehet erre ment 6%-ot. Sajna későn olvastam.. :-)
Jah, lehet erre ment 6%-ot. Sajna későn olvastam.. :-)
Portfolio előszedte a raktárból a papírt, erre ez is ,megy 14%ot.. vicc
ingatlan szektor kampec
Egon elemezte ma, vannak véletlenek :)
akkor nagy gapre számítasz még.. jól csinálod..
hiszel az emelkedésben kiülsz.
Én hiszek a Wfordulóban, így várom a visszamenetet, és ráérek jövő év végéig is. Jelenleg drágák a Bluek értékitéletem miatt, de ettől mehet fel. Legalább jobb lesz beszállni akár 10Któl lefele, vagy annak aljától felfele (OTP esetében).
igen.
de a céget azért jobban kell ismerni, legutóbbi közgyülin mi volt pl :o) szóval hosszúra jó.
de beleülős sztem.
bár lehet most egy speki-kör ... ami nem egy nap.
vennék én ha lenne miből :o)
nem vagyok benne biztos.. de elképzelhető..
Egy fontos dolgot azért figyelmebe kell venni! Mindent akkor kell venni amikor olcsó. Nem ismerem a papírt, nem tudom, hogy olcsó-e. Elöbb vagy utóbb előhúzzák a naftalinból a kispapírokat is. Én most inkább vennék kis papírt mint otp-molt.
Rövid spekire nyilván nem túl jók, de azok még olcsók, bár a közepesek már elindultak márciustól.
Meg fogom nézni a chartját visszamenőleg.
Elég, ha van egy füles a jövővel kapcsolatban
lehet, de ha felhúzod, annak az a lényege, hogy annál magasabban add el. Vagyis a mai felhúzásnak következménye kell legyen, h. kb. 800ig elmegy, ahol esetleg az illető, aki felhúzta, elad, nem? ;)
nem.
a véleményem fenntartom.
illikvid.
spekire.
ahhoz hogy eladj fel kell húznod.
befire kíváló, de most nincs rá keret :o)
mitől illikvid? Majd kiderül az-e!
Nem kell mindenkinek holnapi eladásra vennie.
nem.
befektetésnek tényleg kíváló, de most nincs pénzem.
fúlon vagyok valami mással :o)
mondom, ez nem otp....40 millával nem könnyű kiszállni se belőle...
Mindent nem árulhatok el.
Egyébként mától le is állok. Én elég sokat, napi 16órát dolgozom a tőzsde kutatással, annak megfigyelésével. 1év kemény munkája.. és legalább 4évig még el fog tartani!
Nem csak dobálni kell a pozikat, át kell látni más eseményeket is.