Kapaszkodunk fölfelé lassan.
Egon elemezte ma, vannak véletlenek :)
akkor nagy gapre számítasz még.. jól csinálod..
hiszel az emelkedésben kiülsz.
Én hiszek a Wfordulóban, így várom a visszamenetet, és ráérek jövő év végéig is. Jelenleg drágák a Bluek értékitéletem miatt, de ettől mehet fel. Legalább jobb lesz beszállni akár 10Któl lefele, vagy annak aljától felfele (OTP esetében).
igen.
de a céget azért jobban kell ismerni, legutóbbi közgyülin mi volt pl :o) szóval hosszúra jó.
de beleülős sztem.
bár lehet most egy speki-kör ... ami nem egy nap.
vennék én ha lenne miből :o)
nem vagyok benne biztos.. de elképzelhető..
Egy fontos dolgot azért figyelmebe kell venni! Mindent akkor kell venni amikor olcsó. Nem ismerem a papírt, nem tudom, hogy olcsó-e. Elöbb vagy utóbb előhúzzák a naftalinból a kispapírokat is. Én most inkább vennék kis papírt mint otp-molt.
Rövid spekire nyilván nem túl jók, de azok még olcsók, bár a közepesek már elindultak márciustól.
Meg fogom nézni a chartját visszamenőleg.
Elég, ha van egy füles a jövővel kapcsolatban
lehet, de ha felhúzod, annak az a lényege, hogy annál magasabban add el. Vagyis a mai felhúzásnak következménye kell legyen, h. kb. 800ig elmegy, ahol esetleg az illető, aki felhúzta, elad, nem? ;)
nem.
a véleményem fenntartom.
illikvid.
spekire.
ahhoz hogy eladj fel kell húznod.
befire kíváló, de most nincs rá keret :o)
mitől illikvid? Majd kiderül az-e!
Nem kell mindenkinek holnapi eladásra vennie.
nem.
befektetésnek tényleg kíváló, de most nincs pénzem.
fúlon vagyok valami mással :o)
mondom, ez nem otp....40 millával nem könnyű kiszállni se belőle...
Mindent nem árulhatok el.
Egyébként mától le is állok. Én elég sokat, napi 16órát dolgozom a tőzsde kutatással, annak megfigyelésével. 1év kemény munkája.. és legalább 4évig még el fog tartani!
Nem csak dobálni kell a pozikat, át kell látni más eseményeket is.
valaki emlegette itt a 40 millás haverját, aki otp-t akart venni. Lehet, hogy azt már nem kapott...
egy ilyen illikvid papírban az sok....De lesz ez több is nap végére, felsőlimit simán benne van
nem láttam, hogy annyival húzták meg.
Mnden esetre tegnap előtt még nem hallottam a papírról.
Ennek ellenére Luc Gizi is vehette :))
Egyébként ez volt az első PF előadás, amin nem csak mezítlábasok ültek..
Fullon volt a terem, nem fértek be az emberek. Én az első sorban voltam és elém csináltak a vIPnak még egy sort, abban nem kisbüfik ültek :)
Kérdés kinek sok egy 40milkás befektetés!