Regisztráció Elfelejtett jelszó

Hibák

Re: nincs cím

#125446 lilia Előzmény: #125431

mindenkinek rossz a privije, vagy csak nekunk kettonknek?:)

lebuktunk?:)))

#125431 Kissherceg Előzmény: #125179

nálam is ez a hiba, tegnap gonosz probléma állt elő és még nem sikerült az oldalt teljesen rendbehozni

#125428 lilia Előzmény: #125297

Error Number: 126

Incorrect key file for table '/tmp/#sql_55dd_0.MYI'; try to repair it

SEL ECT * from uzenetek join users on users.user_id=uzenetek.kitol where kinek=47 and torolt=0 order by ido desc

#125297 lilia Előzmény: #125268

amugy ha a szemleyes profilra kattintok, oda se tudok bemenni....

nem letezem?

:)))

#125179 lilia Előzmény: #125154

nem tudom a privim elolvasni:

Error Number: 126

Incorrect key file for table '/tmp/#sql_55dd_0.MYI'; try to repair it

SEL ECT * from uzenetek join users on users.user_id=uzenetek.kitol where kinek=47 and torolt=0 order by ido desc

#125154 Ozzy_ Előzmény: #125072

ma is tapasztaltam a hibát, hogy ha az "Új írások a kedvenc fórumtémáidban" alatt olyan topikra klikkelek, ahol az adott hsz moderálva lett közben (na melyik topik volt ez? =) ) akkor hibaüzentet kapok. Asszem 500-as, de ezt nem tudom biztosra mondani, bár így emlékszem a mai 8 söröm és 2 Vilmosom után.

#125086 Rozsdáskilincs Előzmény: #125076

Zabás ne már!

Az csak egy regi hozzászólás! Ott az idéző jel! Elkerülte a figyelmedet:-))

Mi is? -re válaszoltam.

Mint az idézetben szerepel. Hogy az én is felvetettem a levelek egyszerre kidobásának ötletét. :-)

#125076 Zabás Előzmény: #125062

Már rég le vagy véve! Kb 1 hónapja nem küldtem neked, meg azoknak akik erre megkértek!

#125072 admin Előzmény: #125055

Adatbazis hiba miatt ki kellett uriteni az rss hireket, de vissza lesznek toltve

#125062 Rozsdáskilincs Előzmény: #119586

2009.08.12 11:30 Rozsdáskilincs (Tag) nincs cím

OFF

"Tiirarirari Szogalati kozlemeny!! Zabás lecci vegyel le ezekrol a korlevelrol amiket püben nyomsz. Köszike de nekem ez csak teher hogy torolgetni kell. De azert koszonom a segito szandekot.

Most latom neha irsz püt nekem de sajnos nem nezem mert mindig azt hittem csak a szokasos korlevel. Veletlenul toroltem azokat is amiket nem annak szantal:-( Ha meg aktualis lecci ird ujra."

"Miert nem lehet kiuriteni a postaladat egyszerre? Darabonkent rengeteg ido!"

Erre gondoltam

Lenne még egy javaslatom!

Az idézeteket lehessen kiemelni más szin, dőlt betük vagy valami.

MI történ ebben a pár ór…

#125055 Zabás

MI történ ebben a pár órában? Áttelt rakva egy másik szerverre, másolás volt?

ha a kedvencek közé tesz…

#119556 Ozzy_

ha a kedvencek közé teszek egy topikot éd megjelenik jobb oldalt, hogy új írások vannak a témában, de közben kimoderálják azt az első hsz-t amit még nem olvastam el, akkor hibaüzenetet kapok, mivel nem létezik a hozzászólás, amire a link mutat.

Uff.

#119536 GáborGábor Előzmény: #119531

Csak az itteni zártosztály maradjon is zárt! Mert, mindenhol lennie kell pár bolondnak is de csak mértékkel ...

;)