Regisztráció Elfelejtett jelszó

PETI

Re: monitor profil

#133927 RemegoKez Előzmény: #133924

Az asztali gépem nagyobb felbontással (PETI verzió: 1.1.0.44) különböző ablakelrendezéssel jelentkezik be, mint a laptopomon futó legújabb BETA PETI-ben (1.1.0.66), tehát a válaszom: működik a profil.

monitor profil

#133924 Zabás

Sziasztok!

Nálatok működik a monitor profil?

Nálam nem ismeri fel a monitorokat/felbontásokat! :(

Re: nincs cím

#129453 pauz86 Előzmény: #129445

az a baj file menübe nekem nincs import, csak export... lehet mert nem a beta versiont hasznalom, hanem a regebbi stabilt?

Re: új verzió

#129452 Zabás Előzmény: #129450

Sajnos minden egyesnél meg kell csinálni! Bosszantó nagyon, az első ilyen lehetőségnél az összes charton minden nap végig kellet csinálni a beállításokat a szint színek meg alig tértek ell egymástól!

#129450 Rowan Előzmény: #129447

sablon mentési lehetőség nincs? nem találok sehol

ne kellene minden egyes grafikont beállítgatni

#129447 Rowan Előzmény: #129446

ahh, köszi, közben rájöttem, hogy nekem kell kikevergetnem a színeket

thx

#129441 Rowan Előzmény: #129433

köszi,

a beállításokig eljutottam, csak nem számoltam utána, hogy 1,2... százaléknál vannak a vonalak

hogy tudtad szürkére változtatni?

nekem csak a zöld árnyalatán sikerült állítani

új verzió

#129234 Rowan

ma töltöttem le az új verziót.

Nem tudok rájönni, hogy mit jelölnek a grafikonokon a piros vonalak.

Nitáskor csk a ricsién és a molén volt, most már az egisz is kapott, a molon meg 2 is van

ha valaki tudja, akkor írja meg légyszi, vagy ha valahol le van írva, akkor kérnék egy linket

köszi

ha van txt-ben petiből e…

#126032 pauz86

ha van txt-ben petiből exportált adatom, azt hogy tudom visszatölteni, hogy a tavaly ilyenkori adatokat lássam? a txt nagyon kusza

#125259 Dr. ursi Előzmény: #125254

kereskedés van, mert kaptam valamit, de fogalmam sincs épp hol tartunk.

nem látok semmit.

#124601 Rozsdáskilincs Előzmény: #124592

Gondoltam, kicsit értek hozzá, igaz inkább a réggebbi verziókhoz, más kodokat hasznaltak.

Az előző gyertyára gondoltam napon belül.

A tulajok a méregdrága jutikból össze hozhatnának egy megbizható platformot. Látszik nincs szándék rá ott hátráltatják a kibüfit ahol tudják:-(

#124592 Zabás Előzmény: #124589

Nálam is!

A %-ról + annyit, hogy nála az utolsó gyertyát mutatja, nem a napos elmozdulást arra apetit használom meg az Realtime Quote-t

De meg lehet oldani, hogy csak a napi változást mutassa!

Nálam vacakszik a Peti á…

#124589 Rozsdáskilincs

Nálam vacakszik a Peti állandóan hálózati hibát jelez! Megjavul de kattintgattni kell az ablakok között.