Az asztali gépem nagyobb felbontással (PETI verzió: 1.1.0.44) különböző ablakelrendezéssel jelentkezik be, mint a laptopomon futó legújabb BETA PETI-ben (1.1.0.66), tehát a válaszom: működik a profil.
Az asztali gépem nagyobb felbontással (PETI verzió: 1.1.0.44) különböző ablakelrendezéssel jelentkezik be, mint a laptopomon futó legújabb BETA PETI-ben (1.1.0.66), tehát a válaszom: működik a profil.
Sziasztok!
Nálatok működik a monitor profil?
Nálam nem ismeri fel a monitorokat/felbontásokat! :(
az a baj file menübe nekem nincs import, csak export... lehet mert nem a beta versiont hasznalom, hanem a regebbi stabilt?
Sajnos minden egyesnél meg kell csinálni! Bosszantó nagyon, az első ilyen lehetőségnél az összes charton minden nap végig kellet csinálni a beállításokat a szint színek meg alig tértek ell egymástól!
sablon mentési lehetőség nincs? nem találok sehol
ne kellene minden egyes grafikont beállítgatni
ahh, köszi, közben rájöttem, hogy nekem kell kikevergetnem a színeket
thx
file, import wizard, pick files...
onnan látod a struktúrát...
köszi,
a beállításokig eljutottam, csak nem számoltam utána, hogy 1,2... százaléknál vannak a vonalak
hogy tudtad szürkére változtatni?
nekem csak a zöld árnyalatán sikerült állítani
Százalékos vonalak, piros a mínusz 1,2,3... zöld értelem szerűen +1,2,3... de állíthatod a színét ha ráklikkelsz a grafikonra és a beállításokra rányitsz én a 0 vonalat élénkebb színre raktam /világos szürkére/
http://kepfeltoltes.hu/090925/2446391030ar_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
ma töltöttem le az új verziót.
Nem tudok rájönni, hogy mit jelölnek a grafikonokon a piros vonalak.
Nitáskor csk a ricsién és a molén volt, most már az egisz is kapott, a molon meg 2 is van
ha valaki tudja, akkor írja meg légyszi, vagy ha valahol le van írva, akkor kérnék egy linket
köszi
ha van txt-ben petiből exportált adatom, azt hogy tudom visszatölteni, hogy a tavaly ilyenkori adatokat lássam? a txt nagyon kusza
kereskedés van, mert kaptam valamit, de fogalmam sincs épp hol tartunk.
nem látok semmit.
Gondoltam, kicsit értek hozzá, igaz inkább a réggebbi verziókhoz, más kodokat hasznaltak.
Az előző gyertyára gondoltam napon belül.
A tulajok a méregdrága jutikból össze hozhatnának egy megbizható platformot. Látszik nincs szándék rá ott hátráltatják a kibüfit ahol tudják:-(
nálam is..
Nálam is!
A %-ról + annyit, hogy nála az utolsó gyertyát mutatja, nem a napos elmozdulást arra apetit használom meg az Realtime Quote-t
De meg lehet oldani, hogy csak a napi változást mutassa!
Nálam vacakszik a Peti állandóan hálózati hibát jelez! Megjavul de kattintgattni kell az ablakok között.