okok este töltök fel, rövid korrekcióra shortoltam, ilyen 10500 visszatesztre kb...
okok este töltök fel, rövid korrekcióra shortoltam, ilyen 10500 visszatesztre kb...
Nálam 10802 a záró markersben,remélem az én hatilonghitelezésemből nem lesz válság bár kicsit félek ettől a ralilongtól....nálad a hatishort hosszú v rövidtáv,további esésre v korrekcióra számítasz?
Jó lenne ha pörögnénk még felfelé,többi blue még nem is indult meg...
Ha lesz időd egy Oti és bux elemzést megköszönnék némi kommenttel :D
Egon majd írhatja, h tickre teljesült, most jön a letörés
az mondjuk elég gyanús, h mindent visszaöntöttek záróra
annyira nem kell, hullámzó a teljesítmény, sose lehetünk toppon folyamatosan, szóval ezen időszakokat túl kell élni.
BUX 10800on zárt vagyis kitörés még nem történt meg, csak Waszi meghitelezte a paicnak :))
Herceg,
nyitok ide egy topikot.
A 200-300 pontos napi mozgásokat végig kereskedem viszonylag jól. A nagy emelkedéseket és eséseket meg fordítva.
Jó leszek kontra indikátornak... :-(
Most nagyon el keseredtem...
11400 alól egy pakk long ...szívem szerint vettem volna még,de nem tettem.
Nem akarok beleszólni a tevékenységedbe de ez most elég erős korrekciónak néz ki egyenlőre,bár ki tudja meddig tart,ha jobban nézzük magyar piacon nem is volt eddig épkézláb rali..
annál csak picit jobb az Én bekerem. Nem nyitottam rá felfele.
shortban vagyok péntek óta. Reggel nem jött le 10800-ig. Uátna meg mikor gépre néztem folyamatosan bővítgettem a shortot (szerintem ennek böjtje lesz rövid távon a lemondásnak címmel) és most a bekerem 11281. Ahhoz ugye 4 % esés kell, hogy 0-án legyek.
short van nekem is, sajna beker nem túl jó, de bux sehova se ment, miközben hati szépen felkúszott :)
van valaki poziban?
nyitottam picike shortot, volt egy kis nyerőm az otin, gondoltam a seggére verek :)
Szívem szerint nyitnék még egy longot,de nem merek :D
megerősítve :D
Kár lenne,Ta alapján jól cselekszel,de ez az Oti és a nagy happy nehezen modellezhető...
feladom. Minél ritkábban jutok gép elé annál rosszabb a helyzetem. :-(((
pénteken le is fordult amerika. + politikai bizonytalanság. Nem erre számítottam...
Erős ellenállás előtt van Dow és Sp is szval lehet lefordulás is,én arra alapoztam hogy bux 10800 felett van,tehát ellenálláson tuljutottunk (?) aztán majd kiderül...
ez egyre rosszabb lesz a szempontomból.
Remélem nem szervezenk mára esti programot egyesek.. (Bár mire is szerveznének, teljesült a kivánságuk...)
Én nemtom mi ez az öröm,de ellenállás felett vagyunk egy csomag hatilong nyitva,meglássuk mi lesz :D
elvileg