Nem feltételeztem. De nem kell valódi mail cím, mert semmit nem ellenőriz. Ja a demószámlának az lesz a neve amit megadsz, ennyi..
Nem feltételeztem. De nem kell valódi mail cím, mert semmit nem ellenőriz. Ja a demószámlának az lesz a neve amit megadsz, ennyi..
All right - a kis angol tudás megvan :-)
Köszönöm az infót, van egy szemetes postaládám, majd azt adom meg, az úgyis mindíg tele van.
még angol se kell.
www.hunforex.hu
Meg egy tipp. Hírlevélre fel kell iratkozni. Nahogy valódi címet adj meg, mert tele lesz a postaládád...
FxPro-nál kérsz egy demo számlát és látod a live árfolyamokat. Nem kerül semmibe. Némi angol tudás...
Eddig nem nagyon utaztam devizában és ezt csak egy rövid kirándulásnak tekintem.
Egyenlőre ezért nem bonyolódom további előfizetéses konstrukciókba.
Már, ha jól gondolom, hogy FxPro ilyen.
+1 info
A tegnapi napos doji HUFban ezúttal eddig megbízhatóan működött.
Lehet, hogy a piac kezd visszatérni a normális kerékvágásba??
én megint kivárok a vétellel.elég megbízhatatlan jeleket ad a piac napok óta ..
De pl. a LiveChart nem így adja az adatokat.
10 perccel később ránézek a korábbi 30 perces gyertyákra, és a legutóbbiak már egész más képet festenek.
Ez már az új Évezred:-)))
Érdekes ez a Stooq, nem naptári napra adja a napos gyertyát, hanem gördülő üzemmódban.
Az utolsó napos gyertya óráról-órára változik.
nem is szép, nem is lehet neki hinni a mostani időkben, és megerősítés nélkül nem ér semmit
Mobilon nem látom. Holnap egésznap meeting. Vigyázz a 182-es árra.
legalább... a cikk jobbra megint komoly..."nem hagyják erősödni a Ft-ot"
megint örülök,hogy ma sem kaptam semmit:-)
usd 183.26, eur 269.47,gbp 301.70.
lassan elég lesz már szerintem :-)
Nem állítom, hogy mindíg működik, jelenleg megfigyelés alatt tartok bizonyos 15-30 perces kalapács gyertyákat, amelyek azt jelzik, hogy egy elmozdulásnak hol van az alja/teteje, mikor jön az ellen löket?
Gondolom a piac jellegétől is függ, hiszen korábban úgy volt, hogy minél nagyobb léptékű gyertya, annál megbízhatóbb jelzést ad.
De mostanában a nagyobb lépték nem jelent semmit, mert pl. a Dax jelenlegi emelkedésének végét már több gyertya is jelezte, volt köztük hetes kalapács gyertya is - és mégsem adott megbízható jelzést.
Ugyanakkor az utóbbi hetekben-hónapokban a 15-30 perces gyertyák a saját időtvávjukban (néhány órától max. 1 napig) megbizhatóan működnek.
Persze ezt Erste deviza certivel nem olyan könnyű kihasználni, úgy van a marzs kitalálva.
bezártunk,remélem holnapra jóárasítanak mindent.. ma semmit nem kaptam ,azt meg már megtanultam,hogy a saját szintjeimre nem ígérek rá...