Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: japán gyertyák 3D-ben:-)

#125364 Amatoregy Előzmény: #125351

Nem feltételeztem. De nem kell valódi mail cím, mert semmit nem ellenőriz. Ja a demószámlának az lesz a neve amit megadsz, ennyi..

#125351 TrendMan Előzmény: #125336

All right - a kis angol tudás megvan :-)

Köszönöm az infót, van egy szemetes postaládám, majd azt adom meg, az úgyis mindíg tele van.

#125336 Amatoregy Előzmény: #125326

még angol se kell.

www.hunforex.hu

Meg egy tipp. Hírlevélre fel kell iratkozni. Nahogy valódi címet adj meg, mert tele lesz a postaládád...

#125333 -sabe Előzmény: #125326

FxPro-nál kérsz egy demo számlát és látod a live árfolyamokat. Nem kerül semmibe. Némi angol tudás...

#125326 TrendMan Előzmény: #124969

Eddig nem nagyon utaztam devizában és ezt csak egy rövid kirándulásnak tekintem.

Egyenlőre ezért nem bonyolódom további előfizetéses konstrukciókba.

Már, ha jól gondolom, hogy FxPro ilyen.

+1 info

A tegnapi napos doji HUFban ezúttal eddig megbízhatóan működött.

Lehet, hogy a piac kezd visszatérni a normális kerékvágásba??

#125045 Kriszti@n Előzmény: #124969

én megint kivárok a vétellel.elég megbízhatatlan jeleket ad a piac napok óta ..

japán gyertyák 3D-ben:-)

#124792 TrendMan

De pl. a LiveChart nem így adja az adatokat.

10 perccel később ránézek a korábbi 30 perces gyertyákra, és a legutóbbiak már egész más képet festenek.

Ez már az új Évezred:-)))

stooq

#124696 TrendMan

Érdekes ez a Stooq, nem naptári napra adja a napos gyertyát, hanem gördülő üzemmódban.

Az utolsó napos gyertya óráról-órára változik.

Re: napos doji

#124688 rbbj11 Előzmény: #124685

nem is szép, nem is lehet neki hinni a mostani időkben, és megerősítés nélkül nem ér semmit

Re: marzs haza?

#124222 Kriszti@n Előzmény: #124065

megint örülök,hogy ma sem kaptam semmit:-)

usd 183.26, eur 269.47,gbp 301.70.

lassan elég lesz már szerintem :-)

marzs haza?

#124065 TrendMan

Nem állítom, hogy mindíg működik, jelenleg megfigyelés alatt tartok bizonyos 15-30 perces kalapács gyertyákat, amelyek azt jelzik, hogy egy elmozdulásnak hol van az alja/teteje, mikor jön az ellen löket?

Gondolom a piac jellegétől is függ, hiszen korábban úgy volt, hogy minél nagyobb léptékű gyertya, annál megbízhatóbb jelzést ad.

De mostanában a nagyobb lépték nem jelent semmit, mert pl. a Dax jelenlegi emelkedésének végét már több gyertya is jelezte, volt köztük hetes kalapács gyertya is - és mégsem adott megbízható jelzést.

Ugyanakkor az utóbbi hetekben-hónapokban a 15-30 perces gyertyák a saját időtvávjukban (néhány órától max. 1 napig) megbizhatóan működnek.

Persze ezt Erste deviza certivel nem olyan könnyű kihasználni, úgy van a marzs kitalálva.

Re: kisebb gyertya jobban ég

#124021 Kriszti@n Előzmény: #123998

bezártunk,remélem holnapra jóárasítanak mindent.. ma semmit nem kaptam ,azt meg már megtanultam,hogy a saját szintjeimre nem ígérek rá...

Re: kisebb gyertya jobban ég

#123998 Amatoregy Előzmény: #123991

na igen. de tényleg mire gondolsz? Mert ma monitort aljától a teteéig tartanak a mindenféle színű gyertyák....