Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#123389 GáborGábor Előzmény: #123382

Marad vagy nem marad mindegy. Napi 3-5 pasit kielégít, bár lehet, másként, mint a cikkben szereplő asszony ...

#123382 csaje Előzmény: #123381

Csak éppenséggel ő ezt a pénzt nem tarthatta meg, övék a titoktartásért kapott zsé, a végkielégítés viszont nem marad náluk...

#123381 lilia Előzmény: #123379

bkvs szalaynenak is napi 150e volt a jutalma.

fizu mellé.

(direktcsupakisbetuvel)

#123379 Wall street Előzmény: #123349

Uhh, ez már tényleg kegyetlen, de nem kereshet rosszul, hiszen naponta 5 kliense van, és egy óráért elkér 30.000-t, mert gondolom azért kéri a pénzt ! Naponta 150.000 ft-os bevétellel Én sem panaszkodnék, de Én inkább seperném az utcát, vagy el mennék takarítónak, de nem ilyen aljas (mert ez már az alja), módon keresnék pénzt ! Hát Én elítélem az ilyeneket !

ez ám a szavazás b+ Sza…

#123287 ilonka

ez ám a szavazás b+

Szavazás

Ön szerint a közeljövőben ki fog törni a harmadik világháború?

1.Nem, az emberiség már érettebb egy újabb világháború kirobbantásánál

2.Ez csak Amerika és Oroszország viszonyától függ

3.Az új hatalmak - India, Kína - új érdekszférákat akarnak, ami háborút szül

4.Az enrergiáért folytatott harc előbb utóbb egy új háborúhoz fog vezetni

5.Már világháború van - a terrorizmus ellen

6.Bármi is történjen, a következő hadszintér a világháló lesz

#123274 Wall street Előzmény: #123267

Kösz a videót am. !

Hát ja, Ő már egy csúcs kategóriás csaló ebben már nem is kételkedem !

40.000.000 Huf az neki nem sok ? nagyon sok család még 40.000-nek is örülne, nem még 40.000.000-nak !

Sziasztok ! vasárnap a …

#123265 Wall street

Sziasztok !

vasárnap a naplóban volt a csalókirály nem tudom látta valaki közületek ?

Kiadta magát orvosnak, ügyvédnek, papnak, de olyan büszkén mesélt a tetteiről a börtönben, hogy csak lestem ! Mondjuk ehhez nagyon nagy önbizalom kell, meg persze bátorság is, hogy ilyeneket tegyen egy ember ! Erről jut eszembe Eger is, ott is van egy ilyen alak, de az a legdurvább az egészben hogy csak gyerekhez megy oda kéregetni, hogy alapítványnak kellene a pénz, meg ilyesmiket ad be nekik ! És ugye a gyerekek többségében vannak naivak akik elhiszik és rajtuk élősködik ! Egyszer nálam is próbálkozott mikor a Bazilikából jövet megállított, de már a szövegelése alapján észre vettem, hogy inkább jobb mellőzni, ráadásul dőlt belőle az ital szag, mert nyilván ez csak mese hogy alapítványoknak szedi a pénzt, lusta elmenni dolgozni, és így akar másokon élősködni ! Hát sajnos nem Ő az egyetlen ilyen ember, ezekből rengeteg van !