Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#123385 Zotya32 Előzmény: #123258

Én sem vagyok az. :-)

amúgy egy tárgyalásról ki lehet jönni? Vagy nem illik? Mert nekem 1kor indulnom kell.

#123266 Besti Előzmény: #123262

Kösz, kedves vagy! Be kell vallanom, hogy egy kicsit csúsztattam. :)))

Egy kicsit lusta vagyok elmenni! :)))

#123262 Kutató Előzmény: #123258

Besti, nem kell közgazdásznak lenni az ügyvédek, bírók sem azok. Ne legyen önbizalomhiányod, amit olvasok tőled nem erre utal. A bíró remélhetőleg egyértelműen fogalmaz, de ha nem ott van a határozat amit ügyvédek fognak átrágni és ÉRTELMEZNI utólag. REMÉLEM ERRE NEM LESZ SZÜKSÉG.

#123261 Besti Előzmény: #123216

Gratulálok az elemzésedhez!! Kiváló munka volt. Remélem, eredményt is hozott? Sokat tűnődtem, hogy átmenetileg eladjak-e a phyl-ből, hogy beleugorjak én is, de most nem mertem, mert nem tudtam gépközelben lenni.

Szívesen venném máskor is az ötleteidet!! :)))

#123260 Besti Előzmény: #123257

Egyetértek. Volt részem egy peres ügyben az elmúlt időkben, és valóban így szokták kitűzni.

#123259 Besti Előzmény: #123258

Még valami. A jogász hölgy kedves, mosolygós hangon mondta, hogy eddig még nem merült fel, hogy elhalasztanák a tárgyalást.

#123258 Besti Előzmény: #123216

Sziasztok!

Még nem tudom, hogy el tudok-e menni, elég dili van a cégnél. Lehet, hogy jobb lenne, ha Zotya menne, mert én nem vagyok közgazdász, bár ehhez valószínűleg most nem is lesz ilyen tudásra szükség, de mit lehet tudni. Ráadásul Zotya képben van, nem úgy mint én. Lehet, hogy fel sem fognám, hogy mi az amit hallok, mert nem vagyok elég tájékozott.

#123257 Kutató Előzmény: #123169

Az ajtó mellet szemmagasságban ki van helyezve egy képkeret, ebbe helyezik el az adott teremben, aznap lévő tárgyalásokat(ügy tárgya, időpont). Ha ceva ügy alatt nincs senki akkor sokáig max:15:30, ha van akkor a következő tárgyalás időpontjáig. De ha 11-re rakták akkor valószínű, hogy 13 előtt befejezik, úgyebár mindenkit megillett az ebédidő. Szerintem 12:30, ha nem így lenne javíts ki.

#123170 Johny King Előzmény: #123169

Ha elhalasztják akkor rövid lesz...

Ez akár hosszú is lehet...

Jó lenne, ha elmennél Zoli!

#123169 Zotya32 Előzmény: #123057

milyen hosszú egy ilyen tárgyalás? mert én csak 2-re megyek melózni; délután 1-ig ráérek..

#123126 Johny King Előzmény: #123120

Besti adta az infót, Ő lehet, hogy elmegy!

Én viszont dolgozom, és elég messze a Markó utcától...