Regisztráció Elfelejtett jelszó

Dumcsi

Re: nincs cím

#122145 Wall street Előzmény: #122144

ja és mindegy mikor küldöd, mert leghamarabb csak pénteken tudom megnézni ! Na, akkor lépek, megyek suliba :S

Re: Fight

#122119 vandrew Előzmény: #122118

Én nem értem Mike-ot. Miért szenved még mindig a PF-on?! Jóval értelmesebb annál... ( VSZ: Itt a helye! )

Fight

#122116 vandrew

OFF

Nem gyenge, ami a PF-on megy OTI topicban:

Phxmike vs. Möbius

#122113 Mikey Előzmény: #122111

Majd priviben küldd el az e-mail címed,mert csak csatolt fájlként tudom küldeni.

#122111 Wall street Előzmény: #122105

Köszi szépen, hogy csak segíteni akarsz, de majd csak pénteken küld már át légyszíves jó ?

Nekem akkor lenne alkalmas !

#122109 Wall street Előzmény: #122102

Hát már csak nem hajolok meg előtte !? Meg am. is jogos volt, hiszen Ő kezdte, de nem szném már folytatni ezt az e fajta összetűzést, szval inkább már rá hagyom !

#122106 Mikey Előzmény: #122103

Akkor majd szóljál és megkeresem újra,mert valószínű,hogy addigra már nem fogják ezt seedelni és akkor már nem tudod letölteni.

#122105 Mikey Előzmény: #122101

Nem kötekedni akarok,de a legkényelmesebb és leggyorsabb az lenne,ha letöltenéd a progit innen: http://utorrent.hu/ ez 1-perc ,install +1perc,átküldöm a torrentfile-t,még egy perc,jobb egér gomb-megnyitás,kiválasztod a utorrentet.Ha lassú neted van akkor kb. két óra és már nézheted is!

És mindezt csak jó szándékból!

#122101 Wall street Előzmény: #122081

Hát képzeld tudom mi az a torrent, játékokat, meg filmeket letöltő program !Óránként ülök csak géphez, mert éppen írogatom a fizika, matek és tanulom a törit ! Nekem pedig az az érzésem, hogy te eléggé lenéző figura vagy, aki könnyen alábecsüli a másikat ! Nem is értem, miért kell valakit azért lenézni, mert nem tud valamit ?, lehet azért nem tudja, mert nem tartozik bele az érdeklődési körébe, meg nem is foglalkozik vele, meg nem is érdekli ! De úgy tényleg kényelmesebb lenne , ha elküldenéd postán :)) !