thx!
thx!
Hová küldjem a torrentfile-t?
Tozsdecapak.DVDRip.XviD.HUN-iNSANE(1.39GB)
ill. ez van még: Wall.Street.1987.BDRip.1080p.DTS.x264.hundub-Bak (10.79GB)
az az érzésem azért nem állt neki letölteni, mert fogalma sincs mi a torrent, szóval mindenképpen kell neki abban is segítség hogy hogyanhasználja. (különben rákeresett volna a "torrent"-re, amit ajánlottam)
már majdnem kérdeztem milyen p2p alkalmazásokat ismer, de az utolsó hozzászólása alapján nem sokat, mert "más" tölti neki a filmeket.
Küld nekem is. Köszi, régebben láttam. Dvd vagy divx?
Ha kell,átküldök neked egy torrentfile-t azzal le tudod tölteni.2 Mb-es nettel kevesebb mint két óra alatt lejön.Kell hozzá egy progi pl.: uTorrent.És nem kell,hogy a gép előtt üljél,letölti magától is.Sőt ha kell,miután végzett kikapcsolja a gépet.
Ha jól tudom, akkor egy film letöltése kb. fél napig tart ! Nos mivel jelenleg tanulok, reggeltől egészen késő délutánig suliban vagyok így nem tudom letölteni a filmet, meg am. sem Én töltöttem volna le, hanem valaki más ! De, ha te ráérsz és letöltöd nekem meg el is küldöd nekem a filmet, akkor Én benne vagyok !
Az árban meg majd kiegyeznénk !
naaa, képzeld a google egy kereső, te a filmet keresed, a google meg segít megtalálni azt a helyet ahonnan letöltheted, és elég csak azt beírni amit írtam előzőleg, ennél többet csak úgy segíthetnék neked, ha fognám és letölteném kiírnám cd-re vagy dvd-re és elküldeném postán. Ugye erre nincs szükséged? :-)
Sajnos Egerben nincs MediaMarkt, ja am. lehet hogy ilyen nagyobb üzletekben még kapható, hát nem tudom, majd ha ilyen helyen járok mindenképpen megnézem :) !
Így van mindig segít sok mindenben a google, de azért az sem adja le az egész filmet aminek viszont nagyon örülnék :), de sajnos olyan programom meg nincs a gépen, ahol a neten keresztül tudnék filmet nézni !
most szembesültem a feltüntetett bolti árral, hát őszintén ledöbbentem, azért az a film ennyire nem fontos, hogy ki adjak érte ennyi pénzt, nekem még az a 6799 huf is drága nem még a 7100 huf, vagy lehet csak nekem drága, ugyanis ahhoz vagyok hozzá szokva, hogy csak a cd-t kell megfizetnem, és már enyém a film :)), szval ! Inkább várok vele és olcsóbban megszerzem :) !
http://www.xpress.hu/dvd/film.asp?FILMAZ=701&VID=066-1003687885-88876512088082344
"SZÁLLÍTHATÓ: AZONNAL"
mondjuk ez drága...de a torrent még mindig elérhető és az is szinte "azonnal" :-)
Azért a népszerű filmeket csak keresni kell és így vagy úgy könnyen be lehet szerezni...a google mindig segít. :-))
keresgéltem már számtalanszor pár üzlethelyiségekben, pl: itt Egerben, de mind hiába nem jártam sikerrel. Szerintem már nem is árusítják sehol, meg a tévé sem közvetíti !
én egy pár évvel ezelőtt a MediaMarkt-ban vettem meg...
az üzletben nem volt, de valami központi raktárban megtalálták, és lehozták az üzletbe...
Okés, majd írok neki privátot
am. kösz !
pl beírod a google-ba, hogy "wall street 1987 torrent" és kapsz párezer torrentoldalt ahonnan letöltheted. Ha nincs kereted megvenni a dvd-t :-)
BudFox-nak írj, ő a profi ebben, neki megvan.
Sziasztok !
Érdekelne a tőzsdecápák című film, nem tudjátok véletlenül, hol lehet letölteni, vagy le lehet még tölteni valahol ? Ismerőseimet is már kérdezgettem és Ők sem tudtak segíteni !
nagyon durva, mert írta a cikk, hogy besokallt közben az oldal a látogatottságtól, s tényleg, másodszor már én sem bírtam megnyitni...
szal a mobilok vannak rangsorolva a site-on sugárzás szempontjából.....