http://totalbike.hu/hirek/2009/10/02/ket_ujabb_v-motoros_honda_a_lathataron/
Azért az a V4-es Varadero ütős lehet..
http://totalbike.hu/hirek/2009/10/02/ket_ujabb_v-motoros_honda_a_lathataron/
Azért az a V4-es Varadero ütős lehet..
Te ma pikkelsz rám? =)
Egyébként Oxford jó hely, csak nem kocsival =)
azt is szeretem, idén 800éves :) vettem is egy pulcsit :)
Én szeretem Oxfordot, nem szidni :)
Igen, ezt tudom, járdára nem szabad állni. De ebben az esetben azért voltam dühös, mert direkt totojáztam vagy fél órát, hogy jól parkoljak. A kijelölt helyen ingyen lett volna, de csak 2 órát szabad, s mivel nem tudom hova tenni a parkolójegyet, ezért, féltem, h ott meg az lesz a baj. Ha lenne lehetőség, beszúrnék képet, ott télleg nem lehettem útban senkinek.
Oxford az egy ilyen hely és még büszkék is rá.
De nekem Londonban is volt hasonló esetem. Egy zsákutcában félig a járdára parkoltam, hogy aki még nálunk is beljebb megy az elférjen. Erre valamelyik szomszéd feljelentett, hogy a járdára álltam a kocsival...
Egy feka közterület felügyelő jött ki, akit rögtön ki is szúrtam. Úgyhogy odamentem, megkérdeztem mi a gond. Mondta, hogy bejelentették, hogy a járdán parkolok. Én megkérdeztem, hogy tiltja-e ezt itt tábla. Azt mondta, hogy nem, de ez az angol kresz szerint tilos. Mondom, ha az útra állok, akkor nem fér el mellettem másik autó. Az mondja, hogy ő érti, ő se idevalósi =) De az angol jog és az ő munkáltatója előírja ezeket a szabályokat.
Végülis nem büntetett meg, de el kellett onnan állnom...
Más ország más szokások =)
7végén kaptam egy parkolócetlit Oxfordban, pipa voltam, ilyen motorral még nem esett meg velem. Gyagyás egy város, már 4-5 km-el előtte kapacitálnak, h tedd le az autód, a városban végig 20 mph-s korlátozás van, csak a bringákat szeretik. Direkt körültekintően választottam helyet, egy bicajparkolónál, de a másik oldalán, ahol senkit nem zavartam. Erre az az indoklás, h az "forgalomtól elzárt hely". Legközelebb letakarom, a ponyvához nem nyúlhatnak hozzá.
7 végén én is elgurulok vmerre, az tutkó. Egy haver ma vette át az új KTM Adventure-jét otthon, invitáltam, h fussunk össze Párizsban bejáratásképp, de még nem tudtam rávenni.. :-)
Vasárnap, ha az idő engedi én is ráülök gépre az biztos. A naggyal nem mentem már 2 hónapja sajna. A crosst azért többet nyüstölöm, de már hiányzik a sebesség is. Hiányzik az országjárás már nagyon:-)
Az egérke és az elefánt egy motoron utaznak. Az elefánt vezet, majd így szól:
- Félsz, egérke?
- Nem félek én! - hangzik a válasz.
Az elefánt gázt ad, majd kis idő múlva megint megkérdezi:
- Félsz, egérke?
- Én? Ugyan!
Az elefánt csutkáig nyomja, mígnem elfogy a benzin. Leállnak az első kútnál, és feltankolnak. Visszafelé az egérke vezet, és ő is megkérdezi:
- Félsz, elefánt?
- Nem én! - válaszolja.
Az egérke padlóig nyomja a gázt, majd újra megkérdezi:
- Félsz, elefánt?
- Nem én! - hangzik a válasz.
Mire az egérke:
- Pedig félhetnél, mert nem érem el a féket.
Szerencsére errefelé ritka madár a hó, úgyhogy nincs akadály. Nálam van egy haver motorja is, mert hazament, néha meg kell járatnom kérésére. Úgyhogy feláldozom magam, s mindegyikkel motorozom! :-)
Ezen sürgősen változtatni kell! :) Aszem az első hideggel az árak is esni fognak (használt árakra gondolok), így tavaszra ott lehet a garázsodban az olcsó vas.
A tavaszi első motorozásnál nincs nagyobb katarzis! :)))
ne is idegesíts, itt állok utcai motor nélkül:-) habár ha jön az eső és a hó,akkor irány az erdő:-)
A hétvégén tettem egy kisebb kiruccanást, a szokások Pécs-Fonyód (nyaraló)- Pécs útvonalo.
A munkám haza szólított vasárnap hajnalban. A Kaposvár-Szigetvár közötti szakasz az egyik kedvencem! Dimbes dombos táj, jó minőségű út, vasárnap reggel lévén üres utak. Széles utam volt szó szerint. Viszont a szezon első jelei is megjelentek ezen a szép reggelen. Felhők, pislákoló nap, és a völgyekben KÖD! Aszem a hajnali köd az ősz első hírnöke, illetve a reggeli hűvös szellő, amit már érzel a térdeden! :) Klassz volt nagyon, remélem még az ősz a továbbiakban engedi, h menjünk de ne fázzunk! :)
Nono ...
64 ezret mondtak rá a Neszmély közben..
Kompromisszum mentes motor pedig nincs! Keresd magad agyon a tőzsdén, s vegyél több fajtát! :-)
ugye-ugye? kompromisszum mentes motort akarok:-) nincs ennyi még belefér:-)
itthon legalább a duplája...