Regisztráció Elfelejtett jelszó

Motorosok

Re: nincs cím

#121424 Ricsi Előzmény: #121416

Igen, de a BMW német, több megbízhatóság :))

Japó motor 90K km körül már szétesés állapotában. Az enyémnek meg semmi baja.

#121422 Kriszti@n Előzmény: #121416

a buell (harley) ,de inkább a 2. -ról mindig az jut eszembe ,mikor Alsóőrsre menet a haverom Fat boy-át tolni kellett a szervízig esőben ,a másik haverom sporija (zsír új) engedte az olajat, engem leszamurájoztak az intruderrel ,én meg végig röhögtem Alsóőrsöt,nem szar az csak Harley címszó alatt:-)

#121416 KawaBazsy Előzmény: #121410

A Buell-re is mondanak mindent, meg olvastam egy népítéletet, ahol jól lehúzzák, nekem mégsincs vele semmi gondom. Azt meg elfogadom, h nem japó motor = több lélek, picit kisebb megbízhatóság.

#121414 KawaBazsy Előzmény: #121410

Kategória társként a Kawa ZX-12-t nézegetem időnként, de csak fekete-aranyban venném meg. De tkp nincs szükség ekkora teljesítményre, csak az egonak kéne. :-)

#121413 Ricsi Előzmény: #121410

Nézd, szól a rádió, működik a markolatfűtés, elektromos a plexi, mindent maga csinál. De az enyém 1150 Rt, az 1200 nem sikerült ennyire jól. Legalábbis azt mondják, de majd este megkérdezem neked, pont együtt leszek a BMW szalonos barátommal.

Azon gondolkozz el, kell-e neked integrált, abs-es fék. Mert az fura a magyar utakon. Megpattan a segge, kiold az abs, és érzésre ugrik a motor. De aztán persze megáll mint a cövek, ilyen erős fékű motorom még sosem volt.

Meg ahogy azokat hallom, akik kipróbálták, másnak sem:)

#121409 Ricsi Előzmény: #121303

Nekem 10K ment bele amióta megvettem, most 93 körül jár az óra. Semmi gond nincs vele, azóta csak hajtom. Megyek vele mindenfelé, de leginkább pesten, nagy gázzal indulás, sok kuplungcsúsztatás, ez+az.

Baromi egyszerű a felépítése, léghűtéses boxer, mi baja lehet?

Kardános, láncot sem kell sprézni, nekem nagyon bevált.

#121399 kerikoma Előzmény: #121349

Egyetértünk. Nem szeretek sztrádán menni, mert ott egy két autós is sokkal bevállalósabb és nem nagyon nézik, hogy esetleg motoros is lehet a pályán. És ott zakózni...... ajjaj

#121349 Pityke35 Előzmény: #121335

Az jó, csak ne a sztrádán menj mert az bazi uncsi. Vannak mellette kis utak, lassabban haladsz de legalább van kanyar is.:)

#121348 KawaBazsy Előzmény: #121123

Az ST4 vízhűtéses, 4 szelepes, jól kiegyensúlyozott blokk, nem emlékeztet a levegős 900 SS-re. Alul nincs sok nyomaték, viszont nagyon pörgős, s pörgetve is jó a hangja. A szárazkuplung meg kifejezetten poén, úgy az igazi, ha nyitva a kuplungház! :-)

#121340 KawaBazsy Előzmény: #121285

Nekem olyan 500 km a határ, ami egyszerre még kellemes lehet. Egyszer hazajöttem Velencéből egy seggel (800 km), na azt megéreztem rendesen.

#121335 kerikoma Előzmény: #121282

Meg lehet állni többször is. Mondjuk a vágyam, hogy egyszer mocival lemenni a Horvát tengerpartra. De még nem jött össze sajna:(

#121303 Kriszti@n Előzmény: #121285

tudom én miért akarok BMW-t:-)egyébként nagyon szervízigényes ? többen mondják ,hogy eléggé..

#121285 Ricsi Előzmény: #121282

Az utak minősége BMW-n (telelever) nem gond, de 3 óránál többet ülni már kínszenvedés, sőt nekem már 2 is.