Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX0912

Re: nincs cím

#120739 Kitano Előzmény: #120708

Megtörtént. Lentebb újranyithatnám, és akkor nem kár érte, csak valahogy nem nagyon hiszek már a komoly meghúzásban. Sokadjára fordult le az ellenállásról.

#120708 Hathor Előzmény: #120702

kár érte..

délutánra jön majd a megmentő zöld usától és lesz pár perc örömködés..

na én léptem melózni..

sziasztok

#120702 Kitano Előzmény: #120678

Ez egyre rosszabb, mindjárt kistoppolják a tegnapi záróban nyitott longom.

#120678 Hathor Előzmény: #120673

Az elképzeléseim bejöttek a mai napra a felhúzással, adással.

OTPt nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan vissza jön.

Várjuk USAt, kell egy kis dopping zöld jelzés :))

vicces az egész..

#120673 akpo7 Előzmény: #120636

Nemtom.

Szamomra kicsit kezd hasonlitani ez az idoszak azokhoz a hetekhez, amikor USAt probaltak uj ATHra fujni 2 eve. Abban az idoben a BUX egy korrekcio utan a (30K - 25K) mar nem erte el a csucsat, hanem a Fibo 61.8 megfogta 28K felett kicsivel, mig USAt visszafujtak egy duplatetoig es elkezdodott a lejto. Mivel sztem tovabbra is macipiac ralijarol beszelunk, sztem lejatszodhat ua. most rovidebb idotavok mellett.

(Csak egy gondolat volt, teoria uj csucs eseten megdol.)

#120658 Kitano Előzmény: #120621

Ha para van, először mindig minket (fejlődő) adnak. Szvsz ez továbbra is szarul néz ki, forint is 273 körül, nem nagyon van benne kraft...

#120645 Hathor Előzmény: #120641

5200 után 5250nél fordul? pont azt amit most teszel :)

de nagyobb az esélyed a nyerőre.. kicsit meglepődnék, ha 5200öt átviszi OTP ott fordul.. de minden lehet :)

#120636 Hathor Előzmény: #120634

ezért aki akarja álljon be a 20%ért.

Lefele nagyobb lesz a tét, de persze, ha megy a piac és vakmerő az ember, akkor meg kell lovagolni a hullámokat. A csapkodó hullámok víz alá nyomják a daytradert.

OTP 5K felett lehet örülni, de én inkább 5250fölött örülnék longnak.

#120634 Ricsi Előzmény: #120632

Ezek igaz gondolatok, de az OTI már 4000-nél sem ér többet szerintem. Ehhez képest volt 5000 fölött. Sok a műpénz, abból kell valahogy igazit varázsolni.

#120632 Hathor Előzmény: #120624

Tegnap is írtam ma is írom persze laikusként, gondolatként!

A hazai piacnak kampóó. A nagyok nem longolják, csak a kicsik. A nagyok adják az emelkedést és kivárnak. A kicsik nézik nyugat új csúcsát, a papírjaink meg nem érnek semmit. Bux kosár papírjai drágák, esésre várnak. Annak tovább húzása csak mesterséges piac befolyásolás. Hazai piac nem ér ez a szint felett semmit, és ezt szerintem a nagyok is így érzik.. így a kicsik harcolhatnak a kis 20%os emelkedésükért, a nagyok már zsebre tették a 100%-okat és nem kockáztatnak kis hozam kockázatra.

#120624 Ricsi Előzmény: #120621

Ezt nem értem én sem. Lehet, annyira erősek ezek a csúcsok, csak egy kemény gap up-al viszik át. Akkor még aktíválódnak a vételek is, és elindul rendesen minden.

#120621 Waszeitung Előzmény: #120612

Értem,többiekhez képest belehúztunk alaposan,Hang Senggel vagyunk egy súlycsoportban teljesen jogosan :D

Rg-t szépen adják,többiek is csorognak lefelé,tegnapi csúcs fölé nem sikerült menni egyik bluenak sem,pedig amcsi plusszos tegnap is,ma is....

#120617 Hathor Előzmény: #120612

figyu,, ha már shortolod a piacot és hatizol, azért az aljjal tisztában lehetnél ;-)

Bux alj tető fejben tudása azért alap a tőzsdézésben..

#120612 rbbj11 Előzmény: #120605

akkor meg 1005 :) Annál súlyosabb a felülteljesítés :) A többiekre akartam érteni, hogy azok 60%-hoz képest (már amelyik, pl. DAX kb. ott van, de nem emlékszem a mélypontjára pontosa)