Megtörtént. Lentebb újranyithatnám, és akkor nem kár érte, csak valahogy nem nagyon hiszek már a komoly meghúzásban. Sokadjára fordult le az ellenállásról.
Megtörtént. Lentebb újranyithatnám, és akkor nem kár érte, csak valahogy nem nagyon hiszek már a komoly meghúzásban. Sokadjára fordult le az ellenállásról.
kár érte..
délutánra jön majd a megmentő zöld usától és lesz pár perc örömködés..
na én léptem melózni..
sziasztok
Ez egyre rosszabb, mindjárt kistoppolják a tegnapi záróban nyitott longom.
Az elképzeléseim bejöttek a mai napra a felhúzással, adással.
OTPt nem gondoltam, hogy ilyen gyorsan vissza jön.
Várjuk USAt, kell egy kis dopping zöld jelzés :))
vicces az egész..
Nemtom.
Szamomra kicsit kezd hasonlitani ez az idoszak azokhoz a hetekhez, amikor USAt probaltak uj ATHra fujni 2 eve. Abban az idoben a BUX egy korrekcio utan a (30K - 25K) mar nem erte el a csucsat, hanem a Fibo 61.8 megfogta 28K felett kicsivel, mig USAt visszafujtak egy duplatetoig es elkezdodott a lejto. Mivel sztem tovabbra is macipiac ralijarol beszelunk, sztem lejatszodhat ua. most rovidebb idotavok mellett.
(Csak egy gondolat volt, teoria uj csucs eseten megdol.)
Ha para van, először mindig minket (fejlődő) adnak. Szvsz ez továbbra is szarul néz ki, forint is 273 körül, nem nagyon van benne kraft...
5200 után 5250nél fordul? pont azt amit most teszel :)
de nagyobb az esélyed a nyerőre.. kicsit meglepődnék, ha 5200öt átviszi OTP ott fordul.. de minden lehet :)
ezért aki akarja álljon be a 20%ért.
Lefele nagyobb lesz a tét, de persze, ha megy a piac és vakmerő az ember, akkor meg kell lovagolni a hullámokat. A csapkodó hullámok víz alá nyomják a daytradert.
OTP 5K felett lehet örülni, de én inkább 5250fölött örülnék longnak.
Ezek igaz gondolatok, de az OTI már 4000-nél sem ér többet szerintem. Ehhez képest volt 5000 fölött. Sok a műpénz, abból kell valahogy igazit varázsolni.
Tegnap is írtam ma is írom persze laikusként, gondolatként!
A hazai piacnak kampóó. A nagyok nem longolják, csak a kicsik. A nagyok adják az emelkedést és kivárnak. A kicsik nézik nyugat új csúcsát, a papírjaink meg nem érnek semmit. Bux kosár papírjai drágák, esésre várnak. Annak tovább húzása csak mesterséges piac befolyásolás. Hazai piac nem ér ez a szint felett semmit, és ezt szerintem a nagyok is így érzik.. így a kicsik harcolhatnak a kis 20%os emelkedésükért, a nagyok már zsebre tették a 100%-okat és nem kockáztatnak kis hozam kockázatra.
Ezt nem értem én sem. Lehet, annyira erősek ezek a csúcsok, csak egy kemény gap up-al viszik át. Akkor még aktíválódnak a vételek is, és elindul rendesen minden.
Értem,többiekhez képest belehúztunk alaposan,Hang Senggel vagyunk egy súlycsoportban teljesen jogosan :D
Rg-t szépen adják,többiek is csorognak lefelé,tegnapi csúcs fölé nem sikerült menni egyik bluenak sem,pedig amcsi plusszos tegnap is,ma is....
figyu,, ha már shortolod a piacot és hatizol, azért az aljjal tisztában lehetnél ;-)
Bux alj tető fejben tudása azért alap a tőzsdézésben..