minden pamut van rajtam, bennem lehet a hiba
ráz a tv, az egér, az előbb kezetmostam, ahogy alátettem még a víz is, délután még egy kerámia kaspó(!!!) is megrázott, hihetetlen
minden pamut van rajtam, bennem lehet a hiba
ráz a tv, az egér, az előbb kezetmostam, ahogy alátettem még a víz is, délután még egy kerámia kaspó(!!!) is megrázott, hihetetlen
KÖszi a jótanácsokat, megfogadom.
mármint elektromos dolog vagy vicc?
ha komoly akkor,
- elektromos dolognál van-e FI relé
- nincs-e foldelési probléma
Előfordul, hogy ruházatod nem fér össze elekromos szempontból. Pulcsi, fehérnemű, stb.
Mozgásközben feltölrődik és fémhez érve kisül. (Kocsiba beszállásnál, korlát megfogásnál, stb.)
Fehérnemű:)))
Nylon, esetleg?
azt magyarázza meg nekem valaki, bármihez nyúlok, minden megráz
(napok óta tartó állapot)
Földet művelni, azzal kapcsolatban munkát végezni kemény és nemesítő, de hálás feladat. Örömöt és boldogságot okoz. :) Jó pihenést.
én ma fűrészeltem, nem sejtettem hogy az milyen nehéz
qrva kertészek nekimentek az orgonabokraimnak, egy csomót tőből kifűrészeltek
(sajnos akkor nem vettem észre, mert leállítottam volna őket)
bezzeg egy csomó, nehezen hozzáférhető elöregedett tövet otthagytak, annak meg ma nekimentem én
na akkor még a csipkebokrot, rózsát is jól megfűrészeltem
tiszta seb a két kezem, utána sóztam be a csirkét, majdnem sírtam
de most olyan jó érzés, jól kimelóztam magam, a kertem szellősebb, bár ötödannyi orgonám lesz csak, de mindegy (azt meg mások leszedik...((
láncfűrész;) tuti hatás:)
Te jó ég , még azok is veszélyesek ?
Amúgy körbe léceltem a fákat, én igy védekeztem.
be kell szórni sok borssal a fa tövét és nem mennek oda a kutyák pisilni
Most akkor olvassam én is ? :-)
Te jó ég, 4 oldal x 2O hozzászólas .... azt én is tudom, hogy a kutyapisi káros a facsemetékre. Nekem 3 krácsonyfácskám pusztult ki -elszáradt furcsa módon - amig rájóttem , hogy a Kópé kani kutyám bejegyzéseitől lehetséges. Addigra , észrevétlenúl már a 4-dik fenyőcske bejegyzése is folyamatban volt. Ugyanigy a szőllővel.... Szép nagy dög volt, ráadásul volt neki szuka társa, igyhát szinte állandóan dominálnia kellett a 12O méteres portán :-)
na, miért?
úgy döntöttem ezt a topikot megmutatom anyámnak :))
Igen.
körte, cseresznye, zöldalma.
Azokat permetezem.
"Azt kérdezném, hogy mennyi vizet kell adni nekik."
:))
ezer dologtól függ ez is
milyen tájolásúak?
ne feledd, a tujaféléknek elég sekélyes a gyökérzete, ezért sínylik meg a szárazságot, DE agyon locsolni sem kell, mert kimosod a tápanyagot a talajból
szóval, szvsz nagy hőségben naponta megitatni őket
tápanyag utánpótlást meg elég nekik tavasszal
nyár és főleg az ősz közeledtével már nem szabad "hajtani" a növényeket
a túlzott locsolás és tápanyag bevitel felnyurgult, nem elég szilár növényekhez vezet
a kártevők elleni védekezést meg ki kell tanulni, h lásd, mi a bajuk
tavasszal- ősszel lemosó permetezést kell végezni az egész kertben
sajnos ez van, nem lehet megúszni
ráadásul minden növénynek megvan az egyedi gügüje de álatalános dolgok azért működnek
gombafertőzések, tetvek, atkák mindíg vannak
gyümölcsfáid vannak ?? :DDDD