kerekített.........))
Nem ez a sor a csúcs még így sem, néhány sorral feljebb van kisebb tétel is. :)
Valakinek sürgősen kellett a lé fagyira. :))
Hogy mi értelme volt ennek, azt én sem tudom megfejteni. :-)))
http://www.pszaf.hu/intezmenyeknek/bal_menu/kozzetetelek/otc/2009
35. hét legutolsó sor!
Annyira vicces:-)))
lassú erózió.. fotex replika lesz.. várszegi már 10x kivette a saját pénzét...
Ma is lassú lecsorgás?
Hadd kérdezzem meg megint, a CEVA pernek mi a tárgya? Milyen eredménye (pénzügyi) lenne a PHYLre nézve, ha megnyeri? (és mikor van a következő tárgyalási nap...?)
Vettem én is az új nagy rallyban, nyertem is vele DT-n, aztán meg beszálltam 137-en, ahonnan szépen csorgott lefelé, szerencsére 126on kiszálltam... persze így is lett szép kis bukó!
Lehet lesz rally, lehet lesz névérték valamikor, addig én nem bírtam várni :)
Úgy látom a régi beidegződés van még mindig, megy az "1 Ft-ozás", és amíg ez tart, addig nem nagyon lesz előre haladás...
Nem is nagyon merik venni új büfik, a felrántást 140 felé az a "néhány" csinálhatta, aki merte venni :)
Megvárom a névértéket inkább, mert elvileg onnan fog nagyon menni :)
(Utóirat:
Szerencsére a Freesoft visszahozta a bukót, és az még menni is fog tovább elég hamar!)
Üdv. Bargain_hunter!
Láttad a féléves jelentést? Biztos, hogy jól gondolod ezt a 60-80-at?
Aki a papír jövőjével kapcsolatban pozitívan vagy negatívan gondolkodik nyugodtan tegye belátása szerint, de a megfelelő hangnemben.
Herceg gratulálok, töröld az előzményt légy szíves
És még JK reklamál hangnemileg(((((
DLPH üzemeltet egy site-ot, ahova a legértelmesebb PF-esek emigráltak
G 12% tulaj volt tavasszal, ebből phy 3% adódna, de azóta olvastam nagyobb összrv számról is, így ez felső becslés
Robag vett KG 3m Ganét, majd eladott belőle 750K-t kb ugyanannyiért 1mrd-ért
szóval neki 0.25 mrd -ba jótt, ami jelenleg 50, régebbi árfolyamon 6.25HUF-öt jelent
Így igaz! :-)
Ezért aztán erősen javallanám, hogy tessék innen a laptop elől kicürikkelni. megberetválkozni, és irány a svájci éjaszaka! :-)
Próbálni a szőke, hosszucombú-lábú csajoknál ezt az általunk jól ismert technikát!
Sok sikert!;-)
harmadolós technikát csajozásnál szokták használni állítólag :))) lehet itt is bejön :D
Igazad van!:-)
Sávosan veszem majd 80-től lefelé.:-)
A szokásos harmadolós technikámmal.
Meglepetés ereje még hathat :)) LEndületbe csak lejtőn lehet jönni :))