Nem hát, ilyet kezdő ne vegyen, ezt csak azért linkeltem, mert kérdezted, h mi az a Hayabusa.
Nem hát, ilyet kezdő ne vegyen, ezt csak azért linkeltem, mert kérdezted, h mi az a Hayabusa.
Itt a Gladius, nyomatékos de ugyanakkor pörgős V2-es motorral, sztem ideális egy kezdő-haladó leánynak.
http://www.suzuki.hu/pages/display/motor/modellek/sporttura/sfv650_a
Ezzel megint az alkatrészgyártó cég zsebe lesz teletömve akárcsak a duplakuplungos autóknál,ahol majd vele együtt cserélhetik a dupla tömegű lendkereket súlyos pénzekért,lassan nehéz lesz olyan kétkerekűt venni nagy köbcentiben amil nincs teleszórva bonyolult technikai megoldásokkal....
ez se a sajátom volt. 600-as egy hengeres endurót nem birtam beíndítani, csak álltam fennt a berúgó karon..
500-as ndk-s mocira nem emlékeszem. Etz-ben talán 250-es volt forgalomban és letezett egy teszt modell 300 felett is..
simpsonról előbb etz-re kell ülni :o) aztán volt valami mz is, nem emlékszem valami ndk-s moci talán abban volt a legnagyobb 500cm3 ... de már rég volt.
márkán belül.
igen sztem is nekem a kisebb moci kell, mert elránt egy nagyobb :o)))
Az általad linkelt motor idomosan (műanyag szélterelő idomokkal). Az első verziója 1999-ben jött ki, és azóta is a száguldás ikonja, ez volt az első motor, ami 300 felett ment.
erről van egy sztorim.
simson után átültem egy kawasaki gpz 600-ra. (vagy 630 mindegy..)
simsonos stílusban váltogattam fel és húztam a gázt. A kanyarban döbbentem rá, hogy 190-el megyek.
Visszafelé meg 3-ban adtam egy kövérebb gázt és elkezdte a farát csóválni...
:DD
Ez már picit szelídebb. De van kisBandit is, 650 köbcentivel. Nem tudom, milyen "súlycsoportba" tartozol, de 50 kg-os lányoknak ált. bőven elég egy 600-as gép. Suzuki Gladiust nézted, hogy márkán belül maradjunk?
van rá jogsim és simpsonon kezdtem :o)
mi az a hajabusa idom ???
Hayabusa idom nélkül? Te tudsz élni! :-) No de ehhez motorozni is tudni kell..
Ismerek egy csajt, az ugyanekkora köbcentis Hondával jár (CB1300). De az egy szelíd motor.
Nah, itt az automata, ráadásul DSG váltós első fecske. Ha 300 kilón belül van, akkor érdekel..
http://totalbike.hu/hirek/2009/09/08/a_honda_dupla_kuplungot_tukmal_a_motorosokra/