Nem Én kezdtem a hisztizést!
Sőt még kértem is, hogy hagyja abba végre...
Nem Én kezdtem a hisztizést!
Sőt még kértem is, hogy hagyja abba végre...
KG nem fog borítani, mert most adja el helyette az EWT!!!
Hoppá!!!!!!!
Igen, erre az írásra gondoltam, és hőzöngésen kívül nem sok ellenérvet láttam még.
Ne értsetek félre, nem akarom lefelé dumálni a papírt, és eszem ágában sem volt senkivel összeveszni. Én biztosan kiülöm hogy pluszban legyek.
Őreg neked a nénikéd maki!!!
Privátban infókat kérsz, aztán meg eljátszod itt a hisztis ri@ancot...
Szerintem még most lődd fejbe magad, amíg kárt nem teszel a környezetedben!!!
Légyszíves az ilyen stílusú hozzászólásaidat továbbra is a PF-n tedd meg.
Köszönöm szépen
Te is velünk buksz Öreg, ha tetszik ha nem. Ugyanis KG borítása után nem marad palimadár aki vegyen ebből a sz...ból.
Akkor Te is nyugodtan tovább higíthatod a kis pakkodat. Most nagy a szád, de 8Ft alatt is ekkora lesz? Szerintem Te 20 év múlva is hígítgatni fogsz, amíg más már rommá keresi magát mert realizál.
Amúgy me le kéne szállni a magas lóról. Te sem tudsz többet itt senkinél a phylaxiáról maximum jól adod el magad.
Nyilván így van!
Szia Sly! Nem is úgy gondoltam, de a tipp akkor is nagyon jó volt!!!! :-)
Lehet, hogy nem illik ilyet kérdezni de ki az a DLPH? Mit érdemes tudni róla?
Tudom.. nézzek utána magam... de ha mégis írnátok Róla akkor örülnék.
Robag azt hiszem erre az Egon írásra gondolt:
http://www.chartelemzes.hu/index.php?waction=b6&hirek=134&hirekp=&hirekm=a
de biztosan olvastátok már.
Egon sokmindent összerakott már néhány "kollégával" együttvéve!!!
Valamiért mégis kaptak 950 millió Ft állami támogatást is a klinikai tesztekhez...
Így van Sly!!!:-))))
Csak hírdessék már meg végre...
Köszönöm!!!
Majd lesz egy kis időm, megpróbálom még egyszer átrágni, de nem hiszem hogy Egon extől vette volna az ötletet. Kb ugyanazokból az infókból rakta össze, amit Herceg is összeollózott itt a rally előtt/közben.
Bajkusz, dehogy kérek én bármit is!
Nagyobb öröm az bárminél, hogy segíthettem!!
...és nagyon örülök Johny nyerőjéhez, gratulálok neki!!! Annál több Phylaxiával szavazhat a következő közgyülin. :-))))))
Előbb vezesd le Te, hogy miért igaz! (Biztos az állami 1mrd-ot is részvényért adták...:-))))
Kb. annyira tudjuk, az igazságot mint Te!
Az egész csak az Ex-nek az agyszüleménye, persze ettől még lehet igaz, de nem tudjuk!!!
Szeretném Én előbb látni, hogy ki mennyi papírral fogja beszavazni az embereit a vezetésbe, majd utánna eldöntöm, hogy igaz-e vagy sem!!!
Előre is bocs, nem akarlak felhúzni.
Nem bánnám azért, ha valaki levezetné nekem, hogy miért nem igaz az, hogy már 9 Ft körül ingyen volt a tranzakció a Kovács úrnak.
És, ha eladja akkor mi van?!
Úgysem tudsz már venni, mert nincs rá pénzed...
Add el, és felejtsd el örörkre!
Ez tőzsde nem óvoda!
A 4 éves lányom nem hisztizik ennyit!!!
Menjél vissza légyszíves a másik fórumra, ide nem kell ez a hangnem!
Ha átvertek, így jártál, kit érdekel!!!
De ezen a fórumon viselkedjél kultúrált ember módjára, vagy menjél vissza...
Herceg intézkedjél légyszíves, hogy megmaradhasson ennek a fórumnak a színvonala!
Köszönöm!
Kovács úgy eladja az 5 millió darabját mint a pinty és szarni fog rá, hogy mennyiért és a kkor végre JK és a többiek is belátják, hogy át lettünk baszva!
Egy igazi Lovag vagy :-)
Sajnos most dolgoznom kell.
Közben a könyv normálisabban néz ki. Remélem itt lesz az alja és indulunk feljebb.
Majd meghívom egy ebédre a Közgyűlés után...