Gratula a nyerőhöz! Egy csokor virág talán jár Sly-nak belőle... persze semmi közöm hozzá :-)))
Gratula a nyerőhöz! Egy csokor virág talán jár Sly-nak belőle... persze semmi közöm hozzá :-)))
:-)
Én is!
Nincs!
Kell a nyerő most!
Most csak Phyl. Épp hogy 5 számjegyű mennyiség... ebihal vagyok mondtam. :-)
De érdekel a dolog. Még vásárolnék hozzá, majd meglátjuk.
Ez csak amolyan hobbi.. irodaqkac vagyok és a tavalyi bónuszomat ősszel a tőzsdére hoztam, mint igazi Marinéni. Elkölteni túl sok volt valami hülyeségre, komoly dologra meg túl kevés.. ezért választottam a tőzsdét, mint szórakozást :-)
Bocsi hogy OFF-oltam.
Várd!
Csak phylaxiád van?
Szia Sly. Reggel átfutottam a PF-t. Ha ezt te robbantottad ki akkor boszi vagy :-))
Mi értelme van így harcolni? Ami ott megy szerintem nem nooooormális.
Várt ki a végét!
Igen, most 15-ön állunk a régi árfolyamon. Nyugi van :-) Most a 120 megfogta ismét szépen, mint pár napja a 121. Akkor is gondolkoztam vételen... most is (bár akkor inkább hozzád hasonlóan Rábát kellett volna vennem) :-)
Lehet, hogy butaság, de nekem úgy tűnik, hogy 120-121 alá nem akarják bedönteni az öntözőmesterek.
112 Ft-nál is csak 14 Ft-on vagyunk!
128 Ft-nál pedig 16 Ft-on!!!
Csalóka ez ám egy picit!
Nyugi van!
Hello JK!
Nem tudom.. de félek, hogy 120 alatt felgyorsul az esés.
Ne legyen igazam.
Tuti, hogy a Steier adja a maradékot, annak a brokere ilyen idióta!
Szebb napot mindenkinek! Úgy tűnik, hogy egy újabb öntözős napra ébredtünk. :-(
Mindjárt 120.
Hello!
Lehet hogy már nem az a cég, de van némi igazság abban, amit ex mond ez ügyben. Ha Egon eszmefuttatását nézem a múltkori tranzakció sorozatról, akkor nekem is az jön le, hogy a bankár már rég pénzénél volt legkésőbb 9-10 Ft körül. Ami azután jött, az már csak extra neki, tehát ha forintozni akarna, már nyugodtan szórhatná.
Erre még nem láttam értelmes cáfolatot tőletek.
Vannak TP ígérgetések, meg a fórumozók által összevadászott hírfoszlányok.
Ne csodálkozz, ha sokaknak ez kevés ahhoz, hogy bízzanak a cégben...
Olvastam...., lehet, hogy én robbantottam ki a helyzetet, de mindig kinyílik a bicska a zsebemben, mikor jön Ex a "bankár 6 Ft-ért kapta a Phylaxia-pakkot" dumájával (most éppen 50 Ft-nál tart)
Nemtom, mikor veszik észre, hogy ez már nem az a cég, mint ami akkor volt, mikor még az öreg olaszban lehetett bízni csak...
A cégnek sikerült túllépni, de Ők ketten várják csak nyugodtan a csődöt.
Na, öreg matek fizika tanár osztja az észt a másikon:-))))
A bankáros vibri meg adja alá a lovat...