Majd reggel elvalik. Ellenallasokat lentebb talalsz. Es 725 felett van kitores, tehat meg az sincs meg a limit miatt. (Mondjuk volt a vegen 40-50Kra vevo limiten.)
Majd reggel elvalik. Ellenallasokat lentebb talalsz. Es 725 felett van kitores, tehat meg az sincs meg a limit miatt. (Mondjuk volt a vegen 40-50Kra vevo limiten.)
Én nem kaptam már, limiten sem.
Lesz még értelme reggel belevenni, vagy akkor már a realizálás kezdődik?
En is, de nem adtak oda 700 felett. (701en, 702on akartam.)
Igy lett 715.
Én nagyon későn... :) 710 alatt akartam beszállni, de mire erstebe bejelentkeztem...
Meg az egesz piacon. Tobbi papir vicc.
Ebben legalabb volt forg. onmagahoz kepest, azert vettem. Kivancsi vagyok, mit akarnak vele. A kihozott tamogatasi hirre gondolkodtam, h. veszek, de nem mozdult, igy hagytam. Ma elindult, csak kicsit keson lattam meg.
megy a hülyítés záróban... :))
Mondtam en, h. 800 az ellenallas. :)))
Ha a limiten levovel belevesznek reggel, meg is lesz. :)
http://stocklandyard.hu/blog/show/223 795-801 a rés
Reggeli up-ra jo lesz. Elso Fibos es lelektani kb. 800, de reseket is nezni kell, majd este ranezek. Ha vkinek van egy jo chartja kb. 6-12 honapra vissza, akkor szivesen bongesznem.
egy olyan synis rallyt elviselnék, azt hiszem ellenállása csak soká van, valami rés féle
Elküldenéd a számod privátban!
Véletlen kitöröltem!
Köszi!
szintén.
A múltkor ekkora pénzt nem invesztáltak bele ezen a tájékon úgy emlékszem!Hátha most sikerül átverekednie magát!
Van annyi vevo, h. meg kellett probalnom 1 kitoresre jatszani. Belevettem.
:) az már megvolt , mehetünk 755-ig :) gyertek most megy át a 720
Toporog most is 720-on , kell egy komoly vevő aki átsegíti.
Kicsit sokat kellett várni rá!
Legutóbb ezen a szinten akadt meg!Remélem most tovább megy!