szoktam nagyon jó:)....
:-))))
Köszönöm!
Elég sz@r érzés volt a múlt héten, mikor "rábeszéltelek" és nem indult el, de végre valami, amiben nem csalt a női megérzésem. :-)))))))
Nem!
Megvan tartom!!!
Ha holnap is felső limit körül lesz, akkor viszont lehet eladom...
OFF
Most látom, mi történt a Rábával, nem voltam gép előtt.
Remélem, nem adtad vissza a múlt héten, mikor nem indult el.
Célár: 980 :o))
:-)
Nekem akkor is jó lesz!
Tudom, hogy van külön RÁBA topic, de gratulálok Sly-nak és Johny-nak a jó meglátáshoz!
Remélem itt is valami hasonló lesz napokon belül :-) Persze ahhoz kéne egy olyan hír, mint a RÁBÁ-nál volt pár napja (bár olvastam olyat is, hogy nem a hír az oka a rally-nak - ki tudja).
Addig is itt a 123 remélem nem esik el.
Az előterjesztéseket nem kell a meghívóval egyidejűleg közzétenni, elég a közgyűlés előtt 15 nappal is.
Köszönöm! Azt hiszem még várok a további vétellel.
Jenő úr eltünt mindenhonnan, ezek szerint komoly, hogy most nem a tőzsdére koncentrál, hanem valami (valaki) kellemesebbre. Ha így van akkor jól teszi, mert a Phylaxia mai teljesítménye felejthető.
1. Szeptember 17 Ceva
2. Szeptember 21 KEG
3. Ha október végéig lesz Rendkívüli Közgyűlés, akkor azt meg kell hírdetni legkésőbb 09.30-ig (az előterjesztésre leszek kiváncsi)
Jelenleg ennyit várok...
Fogalmam sincs...
Szép volt Johny :-)
Meddig csorog még ez a Phylaxia szerinted? Hígítanék a pakkomon pár darabbal, mielőtt elindul felfelé, csak nem tudom várjak-e még vagy 123-on már érdemes venni?
Végülis csak egy pár percet tévedtem:-)))))
OFF
A végén még a Rábánk is elindul...