Regisztráció Elfelejtett jelszó

Álmok és célok

Re: nincs cím

#118515 Hathor Előzmény: #118477

A fő bajt majdnem kimondtad, de nem írom le, mert lehet valaki rosszul venné.. de én csak a tanít szóra gondolok a mondatodból! egyébként nagyon sajnálom Őket és segítenék is nekik, ha tudnék.

#118513 Hathor Előzmény: #118104

Aki ezen a fórumon van, annak mindenkinek van egy álma és célja egyébként, így legalább egy célunk van, az legalább közös ;-))

#118477 Ricsi Előzmény: #118104

A nyomort nem lehet így kezelni. Ha gépeket és technológiát vinnél ki, és megtanítanád őket dolgozni is (mert most baromi lusták), akkor elindulhatnának fölfelé.

#118109 Hathor Előzmény: #118104

Ez szép.. látom itt szerenéd megszerezni hozzá a tőkét ;-)

nekem is belefér az elképzeléseimbe, de tudom, hogy számomra megvalósíthatatlan.

Szép jó reggelt mindenki…

#118104 Wall street

Szép jó reggelt mindenkinek !

Nyitottam egy új témakőrt, amelyben a kedves fórumozók is leírhatják álmaikat, illetve céljaikat, hogy mit szeretnének elérni az életben.

Nagyon bízom benne, hogy senki nem gondolja erről a topikról azt, hogy feleslegesen indítottam el, mert szerintem minden embernek vannak álmai és céljai, még akkor is ha ezeket nem tudja véghez vinni. Nekem például pont egy ilyen álmom van, amire nem sok esély látok, hogy megvalósuljon, hogy kijussak Afrikába, megakadályoznám, a nyomort és be is szüntetném persze, és megetetném az összes alultápláltakat, adnék nekik sok pénzt, hogy ne kelljen nélkülözniük, vinnék ki gyógyszereket és így tovább ! Olyan sokat olvastam már az éhező földrészről, vagyis Afrika népéről, meg szoktam is olvasni róluk újságokban, neten, vagy akárhol, úgy megmaradt bennem, hogy már néha komolyan együtt érzek velük ! Igaz még csak középiskolás vagyok, de hát, előttem az egész élet :) !

De nyilván érdekelnének a mások véleményei is, kinek milyen, álmai ill. céljai vannak :)