Regisztráció Elfelejtett jelszó

Baba topik

Re: acél ...

#12064 Dr. ursi Előzmény: #12060

henci tudom.

érdekes támogatások mindenütt vannak.

az tényleg zavaró :o) hogy itt %-osan többet lopnak jóval ...

láttam anno erről sok mindent, de ettől függetlenül akkor is azt mondom, hogy sok-sok jónak látszó és mutatkozó ember genyább, mint ez !

#12062 Dr. ursi Előzmény: #12054

hát ezt nem tudtam ilyen részletesen a tulajdoni viszonyokat; a többit nagyjából, de asszem érthető voltam hogy vélelmezésem miatt írtam amit.

de miért vettek fel hitelt ??? és miért nem fizették vissza azonnal amikor már gyanús volt a baj ???

ezt tőlem is megkérdezte valaki ...

igen sokaknak most sem fog más lehetősége maradni ...

(amúgy meg mindig van más lehetőség !- minden saját választás és döntés)

#12060 Kissherceg Előzmény: #12058

Nekem már meséltek érdekes támogatás kiosztásokat illetve azoknak a mértékét, majd mire lett elköltve. Örülnék, ha aig módszer szint osztanák a lét, mert azok legalább publikusan lopnak és %ban is kevesebbet :))

#12058 Dr. ursi Előzmény: #12053

te igaz én se tudom hogy konkrétan mivel tölti a napjait, de ne hogy azt hidd hogy aig-módszer szerint osztják a pénzt.

vannak persze visszaélések, de azok már hamarabb az elbíráló bizottság elé terjesztés előtt ... alacsonyabb szinteken, akik eldöntik kiket, mely projekteket terjesztik be egyáltalán a bíráló bizottság elé, ill a pontszámot osztogatóknál - esetleg ha megkenik őket :o)

szóval én is nézem a szemét és én mást látok.

akinek a szeme se áll jól az szilvási úr és kóka agya kb a madárijesztőé :o)szvsz ! :o)))

nekem csak az első évben sikerült azokra szavaznom, aki kormányt alakítottak, de aztán később megértettem hogy az se volt jó döntés, mivel az első és legfontosabb intézkedéüknek annak kellett volna lenni, hogy az előző éra kizsákmányoló semmittevő pártfunkcionáriusait kizárják az állami vagyonszerzés lehetőségéből, de még az unokáikat is, vagy becsülettel, álhatatosan és következetesen értékén árulják ki, de csakis magyarnak és 100 éves külföldinek tovább nem adással (mert az ugyi csak piacszerzés volt és szépen be is zártaák mindent) persze ehhez becsületes privatizátorok kellettek volna, de egy se akadt (egyik rokony volt ... pont ma beszéltünk róla családban, hogy ilyen példát látott otthon és valszeg ezért lett ilyen :o) :o(

#12054 Spade Előzmény: #12033

Nincs ezen mit meghallgatni a másik felet illetően, A wallis tulajdonában volt a Hajdu BÉT ami bajnai és az apja tulajdonában volt tehát nem csak ügyvezető volt hanem tulaj is. A környéken a kisemberek nevelték a baromfikat (libákat főleg) , úgy hogy hitelt vettek fel a házukra és abból nevelték a baromfiakat majd beszállították aztán utólag fizetett a cég. na most ugye beszállították a felnevelt baromfikat és a cég meg nem fizetett, a cég eszközeire a hitelező bank tette rá a kézét ráadásul kétes körülmények között sokak szerint utólag, az emberek meg az egész élet munkáját elbukták sokaknak nem maradt más lehetősége mint az öngyilkosság. A rendszerváltás utáni egyik legsötétebb történet a magyar gazdaságban....

#12053 Kissherceg Előzmény: #12051

gürcöl eus pénzeklet osztja ki:))) Te sem gondolod komolyan. Ennyi erővel kókára is írhatnád, mert ugyanaz a kettő, hasonlóak nagyon egymáshoz.

Nem vagyok érzelmi szavazó, ugyan azokra szavazok amióta jogom van, nem találtam jobb pártot még.

"szem a lélektükre" "szeme sem áll jó" ezek biztos téves szólások :) Egy emberről sok mindent le lehet szűrni.

#12051 Dr. ursi Előzmény: #12042

nyugi henci :o) nem akarom én gordonkát , de feri sztem igen :o)

az igazgató az igazgató, a tulaj az tulaj, néha egy és ua a kettő, de sztem wallisnál nem ő volt a tulaj; ha meg csak ig, akkor alk és végrehajt.

csak nem érzelmi szavazó vagy henci ??? :o) az hogy most valakinek madárijesztő tudományú fejkinézete van az még nem jelenti azt hogy az is :o) vagy sok-sok éve személyesen ismered ? :o)

sztem meg elég sokat gürcöl az látszik a fején és az hogy úgy gürcöl, hogy elmehetne lazán a versenyszférába a haverokhoz pl lt-hez elhelyezkedni és tízszer ennyit keeresne.

én meg azt hallottam hogy azon lehetőséghez képest amennyit egy ember 24 órában képes megtenni és ellenőrizni azt mind megteszi.

#12042 Kissherceg Előzmény: #12032

bajnai a wallis igazgatója volt, parancsoló nem végrehajtó. Az a baj veel, hogy éhes, olyan mint feri 20éve, tönkreteszi csak jobban az országot, rtánézel arra az undorító fejére, látszik, hogy jellemtelen és olyan hülye, hogy madárijesztőnek is csak OKJ-s tanfolyammal mehetne el..

#12033 Dr. ursi Előzmény: #11788

amatoregy, ez az egyik oldalról nézve így van, de meg lehet hallgatni a másik oldalt is ...

#12032 Dr. ursi Előzmény: #11794

nem ismerem, nem tudom, de hallottam róla jót is.

a libás ügyben meg ő tudtommal az ügyvezető volt, vagyis alkalmazott, aki a tulajdonos akaratát vitte végbe; az más kérdés, hogy akkor hogy látta és most hogy látja, szóval változnak, változhatnak az emberek.

(persze tudom akkor is dnthetette volna úgy hogy lelép , de akkor egy másik ügyvez a végrehajtó és az eredmény ugyanaz; illetve fiatalabban az ember nem annyira "érzelgős" -pénzből élünk mindannyian).

jó tudom nem mentség, de én abban hiszek, hogy ha valaki legyen az akár gyilkos is, de őszintén megbánja a tetteit (és akkor lélekben és testben is míg eljut ide gyötrődés az élete - ez a vezeklés, ami vagy jön valakinél vagy nem) szóval akkor megváltozik és sokkal jobb ember válik belőle, mint azokból, akik soha nem mentek át iylen folyamaton és azt hiszik **** jó emberek közbe ált nagyon nem ...

#12029 Dr. ursi Előzmény: #11804

vacak volt, mert egy új nyanya volt.

két miss marple-t még meg tudtam szokni, de ez a harmadik már sok :o)

#12028 Dr. ursi Előzmény: #11835

szia JéPéke :o) köszike :o))) bár nem bizti, hogy jó döntés volt, mert feri bekavart ezzel a "le is mondok meg nem is" -el, erre éppen long reakciót is adhatunk ...

#11835 JP Előzmény: #11787

Dizsike, fogadd őszinte gratulációmat a pénteki mindenből való kiugrásodért. Most egy jó ideig vigyázz arra a drágán szerzett kedves profitra ... a komoly bajok nagyon rá fognak törni a forintra és a tőzsdére egyaránt ! Olyan a hangulat a fórumokon, nem is értem, hogy nem ég a parlament. De ez még bekövetkezhet :-( SZóval széjjel ne ugrasd a pénteki profitodat, vedd Isten ajándékának, és nagyon jól jön az majd , arra amire kell. Szar dőket él az ország ... a drága Magyarország :-(

#11804 lilia Előzmény: #11792

nedda JP koma, télaposan!

:)

disco, ma este kavenénikénk a M1en!

:))

#11794 Kissherceg Előzmény: #11787

bajnai? neee.... ez mélyütős volt, az egy akasztófára való... Rohadt lelkiismeretlen egy véglény...