Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: acél ...

Dr. ursi Előzmény: #12053

te igaz én se tudom hogy konkrétan mivel tölti a napjait, de ne hogy azt hidd hogy aig-módszer szerint osztják a pénzt.

vannak persze visszaélések, de azok már hamarabb az elbíráló bizottság elé terjesztés előtt ... alacsonyabb szinteken, akik eldöntik kiket, mely projekteket terjesztik be egyáltalán a bíráló bizottság elé, ill a pontszámot osztogatóknál - esetleg ha megkenik őket :o)

szóval én is nézem a szemét és én mást látok.

akinek a szeme se áll jól az szilvási úr és kóka agya kb a madárijesztőé :o)szvsz ! :o)))

nekem csak az első évben sikerült azokra szavaznom, aki kormányt alakítottak, de aztán később megértettem hogy az se volt jó döntés, mivel az első és legfontosabb intézkedéüknek annak kellett volna lenni, hogy az előző éra kizsákmányoló semmittevő pártfunkcionáriusait kizárják az állami vagyonszerzés lehetőségéből, de még az unokáikat is, vagy becsülettel, álhatatosan és következetesen értékén árulják ki, de csakis magyarnak és 100 éves külföldinek tovább nem adással (mert az ugyi csak piacszerzés volt és szépen be is zártaák mindent) persze ehhez becsületes privatizátorok kellettek volna, de egy se akadt (egyik rokony volt ... pont ma beszéltünk róla családban, hogy ilyen példát látott otthon és valszeg ezért lett ilyen :o) :o(